Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verzenddozen op maat voor uw bedrijf

Of u nu een startende zelfstandige bent, een MKB-bedrijf heeft of een grote multinational bezit: verpakkingen zijn essentieel. Uw producten moeten veilig getransporteerd worden en daarvoor heeft u verpakkingen van kwaliteit nodig. Met roots in de sierteeltsector, fashionbranche, industriesector én de e-commercebranche raden wij u Twinpack aan als verpakkingsexpert. Deze toonaangevende organisatie weet namelijk raad met uw verpakkingen.

Toonaangevende expert binnen de branche

Wanneer een organisatie ruim 90 jaar ervaring heeft binnen de branche, mag er gesproken worden van diepgewortelde expertise. Uitstekende service, korte lijnen en flexibiliteit zijn gegarandeerd wanneer u de samenwerking met hen aan gaat. Met de verschillende verpakkingen, zoals verzenddozen of een genormeerde brievenbusdoos, vindt u altijd het gewenste artikel. Ideaal om verschillende goederen mee te verzenden. Naast alle soorten kartonnen verzenddozen heeft Twinpack ook opvulmateriaal. Breekbare goederen zijn op die manier veilig te vervoeren. De verschillende dozen waar u bij Twinpack uit kiest:

  • Verzenddozen
  • Verhuisdozen en opslagdozen
  • Dekseldozen en trays
  • Een gestandaardiseerde brievenbusdoos
  • Postdozen

Maak gebruik van de handige maatzoeker

Wellicht twijfelt u nog over welke doos het beste verpakkingsmateriaal voor uw goederen vormt. Dan raden wij u aan om gebruik te maken van de handige maatzoeker van Twinpack. Vul eenvoudig de maten in en er worden relevante verpakkingen getoond. Geheel aangepast op uw aanvraag. Persoonlijk advies is uiteraard ook mogelijk door telefonisch contact op te nemen. Zo helpen ze u bij Twinpack graag met het maken van de juiste keuze binnen hun ruime assortiment.

Sterk in maatwerk

Naast de standaard verzendozen, trays en bijvoorbeeld een brievenbusdoos levert Twinpack ook maatwerk. De beste oplossing voor uw maatwerk maken zij samen met de expertise van tientallen producenten in Europa. Door deze positie en door hun kennis te bundelen bieden zij u de mogelijkheid tot de beste oplossing voor uw maatwerk. Daarbij biedt Twinpack u de mogelijkheid om specifieke verpakkingen op voorraad te houden voor u. Zo heeft u uw favoriete brievenbusdoos altijd beschikbaar. Neem contact op om te kijken wat ze voor u kunnen betekenen!

https://www.twinpack.nl