Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor een procesverbetering van uw inkoop door een externe partij

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de inkoop van uw goederen? Bijvoorbeeld omdat u vaak misgrijpt in uw voorraad en dit uw productieproces verhindert? Laat uw voorraad dan beheren aan de hand van het logistiek platform voor procesverbetering van Kangaroo. Deze specialist verzorgt namelijk uw gehele logistiek proces van A tot Z. Van het optimaal inrichten van uw magazijn tot aan het leveren van uw goederen door een vaste chauffeur: uw volledige supply chain wordt uit handen genomen, zonder dat u hier de controle over verliest. Lees verder en ontdek hoe dit logistieke platform precies werkt!

Vereenvoudig uw proces en bespaar tijd én kosten

Het logistiek platform voor procesverbetering van Kangaroo is gericht op het vereenvoudigen van uw systeem en het altijd up-to-date houden van uw voorraad. Dit gebeurt in vijf stappen. Zo wordt eerst uw magazijn onder handen genomen en krijgen uw voorraadbakken een eigen kleur en scanbare tag. Dit zorgt ervoor dat uw artikelen eenvoudig terug te vinden zijn, maar ook dat een bepaald product eenvoudig bijbesteld kan worden. De lege bakken gaan namelijk naar een supply box die is uitgerust met RFID-technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om het bestelproces direct in gang te zetten bij al uw leveranciers. Kangaroo bundelt de goederen vervolgens tot één levering op het hoofdkwartier. Het afval van de verpakkingen wordt hier direct gerecycled, waardoor u altijd van een goed opgeruimde werkplaats geniet. Uw vaste chauffeur bezorgt uw goederen vervolgens op locatie.

Vraag een presentatie aan

Uw automatische bestellingen zijn altijd real-time te volgen in een online portaal. Op die manier kunt u ook eenvoudig aanpassingen maken of artikelen bijbestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor procesverbetering binnen uw bedrijf? Vraag dan een vrijblijvende presentatie aan, waarin een specialist u meer over deze efficiënte manier van voorraadbeheer vertelt. Via de contactgegevens op de website kunt u Kangaroo ook altijd bereiken bij overige vragen.

https://www.kangaroo.nl/