Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Top 5 lunch opties voor als je werkt in Amsterdam

Van 9 tot 5 werken kan vermoeiend zijn, maar gelukkig zijn er genoeg koffiehuizen en restaurants in de buurt die geweldige lunchaanbiedingen hebben. Deze restaurants en cafés zitten echter meestal vol tijdens de lunchpauze, waardoor je in een lange rij moet wachten of ergens anders heen moet gaan voor je middagmaal. Koffiehuizen zijn een prima alternatief voor een goedkope, gezonde en snelle lunch zonder schuldgevoel achteraf. Het grootste voordeel van thuiswerken is dat je je eigen eten kunt maken, maar als je geen zin hebt om te koken of gewoon geen tijd hebt om iets te maken tijdens de werkdag, zijn hier een aantal aanbevelingen voor lunch op werk in Amsterdam.

Bami Zoo

In de Rozenstraat, niet ver van het Centraal Station, vind je Bami Zoo. Wat dit een geweldige plek maakt om te lunchen is dat ze een compleet en gezond menu aanbieden. De porties zijn groot en de prijzen zijn betaalbaar. Je vindt hier alles van verse salades, curry’s, rijstgerechten en veganistische gerechten tot snacks zoals nasi goreng en loempia’s. Bami Zoo heeft ook gratis WIFI, dus je kunt lekker werken terwijl je eet. Het personeel is erg vriendelijk en er zijn vaak promoties en happy hours. Bami Zoo is open van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds, wat betekent dat je er ook terecht kunt voor het avondeten als je geen zin hebt om thuis te koken.

Chinees-Indisch Boerenrestaurant Marum

Dit restaurant is relatief nieuw en is een juweeltje in het midden van Amsterdam. Marum ligt in de Warmoesstraat en is een geweldige plek om heen te gaan als je op zoek bent naar een gezonde en lekkere maaltijd. Ze hebben een geweldige lunchkaart met verschillende Indonesische gerechten. De gerechten zijn zeer goed gepresenteerd en smaken heerlijk. Ze bieden ook een verscheidenheid aan biologische sappen, theeën en smoothies. Deze plek is een beetje duurder, maar de moeite waard. Als u op zoek bent naar iets zoets, ze hebben ook heerlijke desserts, zoals fruit bowls, banaan pannenkoeken en chocolade cake. Het personeel is erg vriendelijk, het restaurant is schoon en heeft een leuke sfeer. U kunt uw laptop meenemen en WIFI is gratis. Dit restaurant is open van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds, wat betekent dat je er ook terecht kunt voor het avondeten als je geen zin hebt om thuis te koken.

De Dafne al Halal

Gelegen aan de Spuistraat, is dit een geweldige plek om heen te gaan als je op zoek bent naar een goedkope maaltijd. Je kunt hier een paar gerechten bestellen en ze zijn erg gul met hun porties. Ze hebben een grote selectie van vegetarische, veganistische en vleesgerechten. Je kunt alleen gaan of afspreken met vrienden. Het restaurant is erg goedkoop en het personeel is erg aardig. Ze hebben ook een grote tafel achterin, zodat je met een groep mensen kunt gaan. Ze hebben een verscheidenheid aan sappen en drankjes waar je uit kunt kiezen. Het restaurant is open van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. Deze plek is erg handig als je in de buurt van het centrum van Amsterdam bent en geen zin hebt om te koken. Het is een goed alternatief voor een snelle en goedkope lunch.

De Jaffna

Als je op zoek bent naar een heerlijke Sri Lankaanse maaltijd, dan is De Jaffna een geweldige plek om naartoe te gaan. Het is een authentiek Sri Lankaans restaurant met een verscheidenheid aan gerechten. U kunt kiezen uit het vaste menu of à la carte bestellen. Ze hebben ook een royale dagspecialiteit. De gerechten zijn zeer goed gepresenteerd en smaken heerlijk. Het restaurant is wat kleiner, maar heeft een leuke sfeer. Deze plek is perfect voor de lunch of om even snel een hapje te eten. Als je met een groep bent, kun je ook gaan zitten, hoewel het ook goed is om af te halen. Je kunt je laptop meenemen en WIFI is gratis. Ze hebben ook een grote tafel achterin als je met een groep mensen wilt gaan. Het restaurant is open van 10 uur ’s morgens tot 10 uur ’s avonds. Lees meer over de werkwijze van de Buurtboer.

https://www.debuurtboer.nl/