Belinda web
Image default
Bedrijven

Uw grafsteen eenvoudig bewerken

De keuze voor een grafsteen is vaak een belangrijk moment gedurende het rouwproces. Bij TOWA kunt u zelf een persoonlijke grafsteen ontwerpen en deze bewerken met een gebruiksvriendelijke online editor. Eenvoudig gedaan, zonder extra kosten. Na het kiezen van de afmetingen, de steensoort en de kleur kunt u zelf met letters en afbeeldingen de grafsteen bewerken. Vervolgens kunt u uw order plaatsen. Bij TOWA profiteert u altijd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u liever een persoonlijk advies bij het ontwerpen en bewerken van uw grafsteen? Belt u deze specialist gerust voor al uw vragen.

Online een gepersonaliseerde urn kopen

Na het overlijden van een van uw naasten koestert u voornamelijk de mooiste herinneringen. TOWA biedt daarom een breed scala aan asbestemmingen aan. Zo heeft u altijd een mooie herinnering in huis. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een mooie asdruppel. De asdruppels en urnen van TOWA zijn gemaakt van transparant uitvoerbaar kristalglas en kunnen in verschillende kleurschakeringen en formaten worden verkregen. Zo sluit uw aandenken altijd perfect aan bij uw wensen. De specialist biedt u ook graag een persoonlijk advies over gedenken in huis. Neemt u vooral contact op met hem of haar voor al uw verdere vragen.

Vandaag nog een urn online kopen

Voor fabricage van grafsteenbelettering en decoraties zoekt u niet verder dan TOWA. Zij hebben sinds kort hun assortiment verder uitgebreid met een scala aan glazen urnen. Als bijkomstigheid is het mogelijk om een dergelijke asbestemming te voorzien van een tekstring of staander vervaardigd van roestvrij staal. Ook is het mogelijk om deze te voorzien van een persoonlijke tekst. U kunt hierbij kiezen uit meerdere smaakvolle standaardteksten, maar het is uiteraard ook mogelijk om deze op maat te laten maken. Bij TOWA specialiseert men zich niet enkel in het verkopen van urnen online of het ontwerpen van grafstenen, maar biedt men een persoonlijke herinnering in een asbestemming die volledig aansluit bij uw wensen. Alles is mogelijk!