Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een camera inspectie uitvoeren bij een lekkage in uw leidingen

Heeft u last van een lekkage in uw leidingen? Maar weet u niet precies waar de lekkage zich bevindt? Van Vught Rioleringen is dé specialist voor het uitvoeren van een camera inspectie om iedere lekkage op te sporen. Daarna wordt de lekkage snel en vakkundig verholpen door vakkundige loodgieters. Dit doen zij met behulp van hun moderne apparatuur, die zij altijd paraat hebben in hun inspectiebus. Er zijn verschillende soorten camera’s, die tezamen geschikt zijn voor alle soorten leidingen. Zo lossen de loodgieters iedere lekkage na een grondige inspectie met een camera op. Niet alleen in Nederland, maar ook in België zijn zij actief.

Een modern rioolreinigingsbedrijf

In korte tijd is Van Vught Rioleringen uitgegroeid tot een modern rioolreinigingsbedrijf dat met de nieuwste technieken ieder rioleringsprobleem aanpakt. Zij beschikken niet alleen over de modernste apparatuur, maar zijn ook zeer goed geschoold en op de hoogte  van de modernste werkwijzen. Zo weten zij precies hoe ze moeten omgaan met moderne camera apparatuur om tijdens een inspectie snel iedere lekkage op te sporen en te verhelpen. Met deze moderne camera’s maken zij foto- en filmmateriaal, om zo snel de lekkage te lokaliseren. Daarna doen de specialisten er alles aan om de lekkage te verhelpen.

Moet uw vetafscheider nodig gereinigd worden? Laat het over aan dé specialist!

De meeste horecabedrijven zijn voorzien van een vetafscheider. Als ervaren horecaondernemer weet u ook dat zo’n vetafscheider regelmatig gereinigd moet worden. Van Vught Rioleringen is al jarenlang gespecialiseerd in het vakkundig legen en reinigen van ieder type vetafscheider. Dit kan onder andere op basis van een onderhoudscontract. Dan weet u zeker dat uw vetafscheider op tijd wordt geleegd en dat u geen problemen krijgt met de gemeente of milieudiensten. Ook krijgt u dan geen problemen met de riolering. Van Vught Rioleringen werkt altijd volgens de geldende normen en tegen zeer gunstige prijzen.