Belinda web
Groothandel

Met Timberland of Puma werkschoenen voert u veiliger uw werk uit

Veiligheid staat tijdens werkzaamheden waar risico’s aan verbonden zijn voorop. Op verschillende manier kunt u zich tijdens het werken beschermen tegen vallende objecten of de schade beperken wanneer u zichzelf stoot. Met Timberland of Puma werkschoenen van Mallegrom Veiligheidsschoenen bent u extra zeker van uw zaak. Doordat de schoenen voorzien zijn van verschillende veiligheidseisen, kunt u met een gerust hart aan de slag gaan. Of dat nu op een professionele werkplaats of gewoon thuis is. Met werkschoenen van Timerland of Puma neemt u uw eigen veiligheid (en die van anderen) pas écht serieus.

Deze eigenschappen maken veiligheidsschoenen veiliger

Om wat voor reden u ook veiligheidsschoenen nodig heeft, dankzij deze veiligheidsmaatregel zet u alles op alles om nare problemen te voorkomen. Kiest u voor Puma of Timerland werkschoenen? Dan kunt u rekenen op eigenschappen zoals:

  • Profiel met antislip
  • Stalen neuzen
  • Antiperforatiezool
  • Bescherming tegen elektrische schokken (ESD)
  • Waterbestendige schoenen

In de webshop van Mallegrom Veiligheidsschoenen kiest u de maten en kleuren waar u naar op zoek bent. Van maat 39 t/m 47 vindt u in de webshop de schoenen die er alles aan doen om uw voeten te beschermen tegen ongelukken. Ongelukken zijn niet altijd te voorkomen, nare gevolgen wel. Met werkschoenen van Mallegrom Veiligheidsschoenen doet u er alles aan op uzelf tegen onheil te beschermen.

Uw bestelling plaats u eenvoudig online

Heeft u de kleur, de maat, het model en de eigenschappen van werkschoenen gevonden die aansluiten bij uw klus? Dan is de volgende stap bestellen! Geef aan hoeveel paar u wilt bestellen, in de maat die u past. Doordat de prijzen op de website inclusief btw en verzendkosten zijn, is de getoonde prijs exact wat u dient te betalen. Heeft u afgerekend? Dan heeft u uw werkschoenen van Timberland of Puma al binnen 5-8 dagen in huis of op het werk. Laat die klus maar beginnen!

Gerelateerde artikelen

Wij vonden de perfecte partner voor uw golfplaten

Snel en gemakkelijk uw horeca benodigdheden aanschaffen

Wacht niet langer met het vuurwerk bestellen nabij Krimpen aan den IJssel