Belinda web
Image default
Groothandel

Met Timberland of Puma werkschoenen voert u veiliger uw werk uit

Veiligheid staat tijdens werkzaamheden waar risico’s aan verbonden zijn voorop. Op verschillende manier kunt u zich tijdens het werken beschermen tegen vallende objecten of de schade beperken wanneer u zichzelf stoot. Met Timberland of Puma werkschoenen van Mallegrom Veiligheidsschoenen bent u extra zeker van uw zaak. Doordat de schoenen voorzien zijn van verschillende veiligheidseisen, kunt u met een gerust hart aan de slag gaan. Of dat nu op een professionele werkplaats of gewoon thuis is. Met werkschoenen van Timerland of Puma neemt u uw eigen veiligheid (en die van anderen) pas écht serieus.

Deze eigenschappen maken veiligheidsschoenen veiliger

Om wat voor reden u ook veiligheidsschoenen nodig heeft, dankzij deze veiligheidsmaatregel zet u alles op alles om nare problemen te voorkomen. Kiest u voor Puma of Timerland werkschoenen? Dan kunt u rekenen op eigenschappen zoals:

  • Profiel met antislip
  • Stalen neuzen
  • Antiperforatiezool
  • Bescherming tegen elektrische schokken (ESD)
  • Waterbestendige schoenen

In de webshop van Mallegrom Veiligheidsschoenen kiest u de maten en kleuren waar u naar op zoek bent. Van maat 39 t/m 47 vindt u in de webshop de schoenen die er alles aan doen om uw voeten te beschermen tegen ongelukken. Ongelukken zijn niet altijd te voorkomen, nare gevolgen wel. Met werkschoenen van Mallegrom Veiligheidsschoenen doet u er alles aan op uzelf tegen onheil te beschermen.

Uw bestelling plaats u eenvoudig online

Heeft u de kleur, de maat, het model en de eigenschappen van werkschoenen gevonden die aansluiten bij uw klus? Dan is de volgende stap bestellen! Geef aan hoeveel paar u wilt bestellen, in de maat die u past. Doordat de prijzen op de website inclusief btw en verzendkosten zijn, is de getoonde prijs exact wat u dient te betalen. Heeft u afgerekend? Dan heeft u uw werkschoenen van Timberland of Puma al binnen 5-8 dagen in huis of op het werk. Laat die klus maar beginnen!