Belinda web
Image default
Bedrijven

Kies uit verschillende bouwstijlen voor je nieuwbouw in Limburg

Bouwbedrijf Bouwadvies bied je de mogelijkheid om te kiezen voor een sleutel-op-de-deur woning. Hierbij heb je de keuze uit verschillende bouwstijlen. Denk aan pastorie, landelijk of modern. De architect gaat steeds aan de slag met jouw ideeën. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, gaat een team van specialisten aan het werk om jouw droomwoning tot in de kleinste details te realiseren. Tijdens het gehele proces staat er een expert voor je klaar om je te adviseren en begeleiden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je snel in je droomwoning intrekken.

Bouwbedrijf dat jouw sleutel-op-de-deur woning realiseert volgens de epb-wetgeving

Het bouwen van een nieuwbouwwoning in Limburg wordt omwille van de strengere epb-regelgeving alsmaar complexer. Laat daarom je woning realiseren door een bouwbedrijf met de nodige expertise. Bouwbedrijf Bouwadvies staat gekend om zijn persoonlijke aanpak en oog voor detail. Wanneer je een afspraak maakt met deze specialist, wordt er een plan opgemaakt van je droomwoning. Vervolgens word je woning door dit bouwbedrijf ook gerealiseerd. Zo heb je maar één aanspreekpunt tijdens de werken voor al je vragen en advies. Daarbij zorgt dit bouwbedrijf er altijd voor dat je woning klaar is binnen de afgesproken termijnen en binnen het afgesproken budget.

Energiezuinig bouwen is een leven lang besparen

Bouwbedrijf Bouwadvies gaat graag voor je aan de slag om je energiezuinige sleutel-op-de-deur woning te realiseren. Hierbij wordt er voldoende aandacht besteed aan zaken als isolatie, ventilatie, verwarming en het gebruik van hernieuwbare energie. Zo ben je zeker dat je nieuwbouw in Limburg voldoet aan alle eisen. Wil je graag een stapje verder gaan en kiezen voor een BEN-woning? Dan kan je bij dit bedrijf terecht voor een woning in je favoriete bouwstijl. Daarbij draag je met je energiezuinige woning niet alleen bij aan een beter milieu, maar blijf je ook besparen op je energiefactuur.