Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Denk aan de service van een professional voor uw grootkeuken onderhoud

Uw personeel doet er dagelijks alles aan om een  grondig onderhoud uit te voeren in uw grootkeuken en zo alles proper en hygiënisch te houden. Daarbij is het niet eenvoudig om aan elke plaats te komen. Daarom is het een goed idee om regelmatig een dieptereiniging uit te laten voeren. Dit laat u doen door Valor Services. Zo bent u zeker dat de werkzaamheden tijdens uw grootkeuken onderhoud worden uitgevoerd volgens de HACCP-richtlijnen. Voor het team van professionals aan de slag gaat, wordt er een inspectie uitgevoerd om de huidige situatie op te meten en een advies te geven over wat er moet gebeuren.

Laat uw dampkap reinigen door een professional

Het regelmatig reinigen van de dampkap in uw horecazaak is enorm belangrijk inzake brandveiligheid. U gebruikt de dampkap dagelijks en na verloop van tijd koeken vetdruppels zich aan op de schacht. Deze vetdruppels zijn licht ontvlambaar. Bij Valor Services wordt uw dampkap gereinigd met een biologisch product en een uniek systeem waardoor de dampkap automatisch gereinigd wordt. Zo geniet u dagelijks van een brandveilig en milieuvriendelijk resultaat. Ontdek snel de verschillende werkmethodes van deze specialist en maak een afspraak voor uw bedrijf. Welke manier er ook wordt toegepast, u heeft uzelf ingedekt voor het geval er een brand uitbreekt.

Verbeter de luchtkwaliteit in uw pand met een luchtkanaalreiniging

Horecazaken en bedrijven werkzaam in een industrie waar gewerkt wordt met chemicaliën hebben baat bij een luchtkanaalreiniging. Dit zorgt namelijk voor een gezondere werkomgeving. Uw luchtkanaalreiniging laat u uitvoeren door de professionals van Valor Service. Daarbij wordt er eerst een inspectie gedaan waarbij er een inventarisatie wordt gemaakt van de huidige situatie. Vervolgens heeft u een keuze uit een ruime dienstverlening. Wilt u graag dat uw luchtfilter wordt vervangen? Of wilt u een volledig beheer van het onderhoudsprogramma? Maak dan een afspraak met deze specialist.