Belinda web
Image default
Beauty en verzorging

Schoonheidssalon Apeldoorn is de beste

De snelle Schoonheidssalon Apeldoorn werkt met heel veel verschillende behandelingsmethoden en niks is te gek. Schoonheidssalon Apeldoorn staat open voor al uw wensen en stuurt iedereen graag met een goed gevoel en een goede huid de deur uit. U krijg zo te zien welke behandelingen er allemaal mogelijk zijn, maar staat er nou iets niet tussen wat u graag wel wilt, dan kunt u altijd even bellen om te vragen naar de mogelijkheden. Schoonheidssalon Apeldoorn is van alle markten thuis, heeft veel kennis en ervaring en is een gediplomeerd bedrijf.

Alle opties

De behandelingen waar u uit kunt kiezen zijn definitief ontharen, ultrasoon behandelingen, inspuiting door een arts, specialiteiten zoals manicure, handverzorging, voetverzorging, massages, harsen en verwijderen van couperose en huidoneffenheden, gezichtsbehandelingen, permanente make-up, rimpelcorrectie, ontharen mannen, dermabrasie en peelings, rimpelinspuitingen en make-up/visagie.

Toelichting van enkele behandelingen

Ik zal kort even een aantal behandelingen toelichten, want wellicht klinkt niet alles u zo bekend in de oren. Definitief ontharen wordt gedaan door middel van een laserontharingsmethode. Er wordt gezorgd dat het eiwit in de stamcel niet meer actief is, waardoor er dus geen haren meer groeien. Deze behandeling is echter alleen geschikt voor donkere haren die veel pigment bevatten. Rode en lichtblonde haren zal de laser niet pakken en daarom zal deze behadeling daarop geen effect hebben.  Een ultrasoon behandeling houdt in dat uw huid gemasseerd wordt door een apparaat dat 42000 trillingen per minuut afgeeft. Hierdoor worden alle werkende stoffen goed door de huid opgenomen en zal het een diepwerkend effect hebben. Inspuitingen die worden gedaan door een arts zijn bijvoorbeeld om rimpels te verminderen en voorkomen en om bijvoorbeeld uw lippen op te vullen. Leest u zich goed in voordat u zo’n behandeling aangaat en laat u goed vertellen wat er precies gaat gebeuren tijdens en na de behandeling. U zal wel iets van deze ingreep voelen, maar u zult geen ondragelijke pijn ervaren. Het is vaak ook een korte snelle behandeling, dus om die reden ook goed te doen. En tot slot permanente make-up, dat kan zijn bijvoorbeeld een lijntje boven uw bovenste wimperrand of het bijtekenen van uw wenkbrauwen. Deze make-up zal jaren op uw gezicht blijven zitten, maar moet u na een aantal jaar wel laten bijwerken voor optimaal resultaat.