Belinda web
Image default
Beauty en verzorging

Acnebehandeling in Hoofddorp laten uitvoeren door een specialist

Acne is niet iets wat aan een bepaalde leeftijd vast zit ook al wordt dat wel vaak gedacht omdat we het vaak in een heftige vorm zien bij pubers. Acne is een huidaandoening en dat betekend dus dat het bij iedereen voor kan komen ongeacht jouw leeftijd. Acne is heel vervelend omdat het vaak heel zichtbaar is en dat maakt je vaak heel onzeker. Je wordt graag geholpen zodat je weer zelfverzekerder door het leven kan stappen. De huidspecialist kijkt graag naar alle mogelijkheden en welke acne behandeling in Hoofddorp natuurlijk het beste bij jouw problemen past. er wordt professioneel aan het werk gegaan om jou huid goed te behandelen.

Dit is wat een acne behandeling inhoudt

Acne is een ontsteking in het gedeelte van de huid waar de talgklieren zitten. Hormonen spelen bijvoorbeeld een grote rol op de invloed van de huid en daardoor kan acne dus tot veropenbaring komen. Ook spelen stress, voeding en andere zaken een rol hierin waardoor de acne kan verergeren, daarom is het dus belangrijk om eerst de daadwerkelijke oorzaak te weten voordat je besluit een behandeling aan te gaan. De acne behandeling in Hoofddorp bestaat uit verschillende behandelingen, die zijn afhankelijk van jouw huid. Zo is er dus keuze voor uit reinigen in combinatie met peelings, laserbehandeling of littekenbehandeling. Alle behandelingen zorgen ervoor dat je weer een stralend gladde huid krijgt en geen last meer hebt van oneffenheden op jouw gezicht, dit betekend dus ook dat jij je weer goed in je huid voelt.

Een afspraak maken

Wanneer je dus besluit een acne behandeling te nemen in Hoofddorp mag je natuurlijk ook wel iets verwachten. Als jij je gewoon houdt aan het behandelplan met daarbij horen voeding- en verzorgingsadvies kan je het volgende verwachten;  minder vette huid en minder mee-eters, minder onzuiverheden en dus ook minder ontstekingen van de huid, een betere huidstructuur, een minder rode huid en vermindering van eventuele littekens. Als je meer wilt weten over de behandelingen of welke behandeling het best bij jou past, neem dan gerust contact op voor een afspraak. Eerst zullen we kijken wat jouw huid nodig heeft en daarna kan de eerste behandeling van start gaan. Houdt er wel rekening mee dat zo een behandeling meerder sessies nodig heeft als je en goed en mooi resultaat wilt krijgen.