Belinda web
Beauty en verzorging

Op zoek naar een nagelstudio & gellak specialist in Helmond?

 

Voor goede verzorging van jouw nagels ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt bij onze nagelstudio in Helmond (Mierlo-Hout) onder andere terecht voor een nagelverzorging, deze verzorging duurt plusminus 1 uur. Maar tevens voor een nagel versteviging, gellak, BIAB (Builder In A Bottle), gel nagels, stamping en nail art sta ik voor jouw klaar. Voor een gebruikelijke gellak verzorging staat pakweg 60 minuten. Wil je nagel art d.m.v. folie of stamping? Dan komt hier naar schatting 20 minuten tot een half uurtje bij.

Gelukkig en met charmante verzorgde nagels zal je terug naar huis gaan. Al mijn  producten zijn van goede kwaliteit. Ik gebruik doorgaans de merken Bo Nail systems en Nail art producten van Moyra. Daarom kan ik de garantie aanbieden dat je nagels zeker weken lang goed blijven.

Gellak Helmond

Hoe werkt die gellak?

Vanwege het gebruiken van van een bepaalde procedure hecht de lak vlekkeloos aan de nagel. Het uitharden van de nagelak gebeurd door middel van een speciale lamp. Deze lamp heet een manicure of UV lamp. Het blijft dus erg lang op je nagels zitten omdat deze lak veel harder word dan standaard nagellak. Door de LED lamp droogt de gellak erg snel wat logisch een pluspunt is. Gellak is bestemd voor acryl- of gelnagels maar vanzelfsprekend ook voor jouw eigen nagels. Met een gellak Helmond heb je dus erg lang genot van je mooie, gelakte nagels. Uiteraard dat gellak een stuk duurder is dan gewone nagellak. Echter met een gellak heb je veel langer genot van je nagels. Een nagelverzorging verzorging is immer essentieel om een goed resultaat met gellak te kunnen verzekeren. Nieuwsgierig naar de tarieven voor een manicure met gellak? Vraag naar de mogelijkheden voor gellak Helmond.

Manicure Helmond

De nagelverzorging is een complete verzorging voor je handen en nagels. Ik ben speciaal opgeleid om een goede nagelverzorging te kunnen verlenen. Na de manicure kun je ervoor kiezen om een charmante gellak op je nagels te laten doen. Uiteraard is nail art, French manicure, stamping of BIAB ook mogelijk in mijn nagelstudio. Hoe doe ik een manicure? Bij een manicure beginnen we met het schoonmaken en zachtmaken van je nagels met een speciale liquor. Dat zorgt voor milde nagelriemen. Zo kan ik de nagelriemen gemakkelijk achterwaarts drukken en eventuele losse velletjes makkelijk en pijnloos schrappen. Om de nagelvorm te krijgen vijl ik de nagels in de gewenste lengte. Jou handen en nagels zien er vlekkeloos verzorgd uit.

Extra opties bij een nagelverzorging Helmond

Nagenoeg al mijn bezoekers kiezen naast de basis nagelverzorging ook voor de gellak behandeling. Het advies is een gellak, omdat je dan absoluut drie weken lang kunt genieten van de mooie nagels. Wil je graag langere nagels dan jou eigen nagels? Vraag dan naar de mogelijkheden. Gelnagels op je eigen nagels plaatsen behoord ook tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend mag een charmante gellak dan niet missen.

Nail art Helmond

Ik kan je nagels verfraaien in ieder model dat jij wilt. Ik ben specialistisch in het opbrengen van nail art met folie of stamping. Je kan kiezen voor een bepaald thema voor op de nagels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Halloween, Pasen, Carnaval of Kerstmis. Maar ook een creatie in een bepaalde kleur is een mogelijkheid. Kortom, er is erg veel beschikbaar!

Contact

Stuur gerust een WhatsApp bericht of e-mail voor extra informatie of prijzen, of bezoek mijn webpagina arinagels.nl

Groetjes Arina

 

https://arinagels.nl/