Belinda web
Image default
Beauty en verzorging

Voordelen en nadelen van vet bevriezing

Tegenwoordig nemen meer mensen hun toevlucht tot vet bevriezing om gewicht te verliezen naarmate de populariteit van niet-invasieve procedures groeit. Maar is deze handelwijze eigenlijk wel efficiënt en veilig? Om u te helpen bepalen of vet bevriezen geschikt voor u is, hebben we u alle cryolipolyse behandeling nadelen en voordelen hieronder gegeven.

Voordelen van vet bevriezing

Vet bevriezing omvat een relatief korte behandelingstijd, elke cellulitis bevriezing behandeling duurt meestal 60 minuten voor een enkel gelokaliseerd deel van het lichaam. Het kan veel langer duren voordat de resultaten zichtbaar worden als u meer dan één site heeft die u met succes wilt targeten. Het grootste deel van uw lichaam, zoals uw rug, zou ongetwijfeld meer tijd nodig hebben om verbeteringen op te merken. In feite maakt Freeze 360 ​​gebruik van de meest recente vooruitgang in vet bevriezing technologie om vetweefsel in ongeveer 30 minuten of minder te bevriezen, wat resulteert in een hoger percentage vetverlies. Ook vet bevriezen biedt een pijnloze behandeling. Het wordt uitgevoerd bij een temperatuur die niet laag genoeg is om enig ongemak of schade te veroorzaken, ondanks het feit dat extreem lage temperaturen de huid kunnen binnendringen en zich richten op specifieke lichaamsvet cellen om ze te bevriezen. Als de operatie eenmaal is voltooid, kunt u wat pijn ervaren als gevolg van het trekkende en verkoelende gevoel, maar dat gevoel zou moeten verdwijnen.

Nadelen van vet bevriezing

Een van de nadelen van vet bevriezen is dat voor effectieve resultaten meer dan één sessie vet bevriezen nodig is. Na de eerste behandeling kan uw arts u vragen om de paar weken terug te komen totdat er merkbare verbeteringen optreden voor grotere lichaamsdelen. U kunt verwachten terug te komen voor extra sessies om de gewenste resultaten te verkrijgen als u zich op meerdere lichaamsdelen richt. Herhaalde behandelingen met een tussenpoos van ongeveer een maand verhogen de mate van vetverlies. Ook vet bevriezen is niet voor iedereen weggelegd. Het is het beste voor mensen met een goede algehele gezondheid en welzijn. Alleen degenen met een uitstekende algemene gezondheid, vrij van neurologische of orthopedische problemen, en die op zoek zijn naar vetvermindering in specifieke lichaamsregio’s, worden geadviseerd om de vet bevriezing procedure te ondergaan. Het gebruik van cryolipolyse bij mensen die aanzienlijk zwaarlijvig of zwaarlijvig zijn, wordt afgeraden. Voor de grootste voordelen van het bevriezen van vet, is het altijd aan te raden om een ​​gezonde levensstijl te leiden.