Belinda web
Image default
Beauty en verzorging

Klant van een exclusief kappersmerk worden

Bent je op zoek naar een kappersmerk voor in jouw salon? Kies dan voor de exclusieve haarproducten van TRINITY haircare. Zij verkopen diverse producten voor het haar van jouw klanten. Deze producten zijn dierproefvrij en bevatten natuurlijke ingrediënten. Dit kappersmerk is exclusief voor salons dus wordt snel klant om toegang te krijgen tot de beste haarproducten.

De beste haarproducten voor in jouw salon

Deze kappersleverancier biedt de hoogste kwaliteit diensten en producten voor jouw salon. TRINITY haircare is uitsluitend leverancier aan professionele salons en hun producten zijn dus niet te vinden in webshops of bij groothandels. Dat maakt deze salon zo uniek, net als hun producten. Zij verkopen Zwitserse producten voor het haar die dierproefvrij en duurzaam zijn. Niet alleen verzorging is belangrijk, maar er wordt ook gedacht aan het milieu en dus de toekomst. Zo wordt er ook gedacht aan het gebruik van duurzame verpakkingen. Kies je voor dit kappersmerk, dan krijg je tot verschillende haarproducten toegang. Denk hierbij aan verschillende stylingproducten van Reload, maar ook aan verzorgingsproducten of kleuringsproducten zoals VDT of KALEID. VDT is in meer dan 140 kleuren beschikbaar en met KALEID creëer je de mooiste effecten door de levendige kleuren.

Kies voor de beste Zwitserse haarproducten

Word jij klant van hun kappersmerk voor de B2B? Dan ben je jouw concurrenten net een stapje voor en laat je je klanten tevreden jouw salon uitlopen. Bij deze salon krijg je toegang tot allerlei exclusieve producten die nergens anders te koop zijn. Ook krijg je educatie omtrent hairstyling in Nederland en België. TRINITY haircare staat voor kwaliteit en service. Weet je niet zo goed welke producten goed zijn voor in jouw salon, dan helpt deze expert je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Zij vertellen je ook graag meer over de producten van hun kappersmerk. Wordt nu partnersalon van TRINITY haircare en meld je aan via de website.

https://www.trinity-haircare.nl/exclusieve-haarproducten/