Belinda web
Image default
Beauty en verzorging

Beginnen met PMU?

Het laten aanbrengen van permanente make-up (PMU) is steeds populairder aan het worden. Je hebt namelijk voor één à twee jaar een mooie basis voor je make-up. Vaak is het niet eens meer nodig om make-up op hoeven te doen. De bekendste PMU technieken zijn het laten doen van de wenkbrauwen, eyeliner of de lippen voorzien van een (natuurlijke) kleur. Je ziet dus ook dat steeds meer schoonheidssalons PMU aanbieden als extra dienst. Om dit te kunnen en mogen doen, heb je eerst een opleiding en certificaat nodig. Vervolgens is het belangrijkste natuurlijk de PMU machine

Klein en compact 

Een PMU machine is zo ontworpen dat deze licht van gewicht is en fijn in de hand ligt, zodat je tijdens het aanbrengen van het pigment geen last krijgt van je hand of pols. Het is een klein en compact apparaat, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. Juist bij PMU is dit gewenst, omdat wenkbrauwen, ogen en lippen verschillende richtingen op gaan. 

Veel keuzemogelijkheden 

Je hebt de keuze uit diverse soorten naalden. Bij het kiezen van een PMU apparaat zit je echter niet vast aan een bepaalde naaldmodule. De meeste apparaten zijn voorzien van een universele naaldmodule. Zo kun je dus alsnog jouw favoriete naalden gebruiken voor het aanbrengen van de PMU. Naast de naaldmodule, kun je ook kiezen uit PMU machines met of zonder draad. De één vindt het fijner als de machine constant wordt voorzien van stroom, zodat deze tussendoor niet leeg kan raken en de ander vindt de draad wellicht in de weg zitten. Het is maar net wat je zelf fijner vindt.

https://amavi-pmu.com/collections/machines