Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Passend horecameubilair voor uw horecazaak

U bent op zoek naar goed horecameubilair voor uw café, restaurant, hotel of andere onderneming. Het aanbod van horecameubilair is erg groot en daardoor kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. U heeft een bepaald beeld in uw hoofd en wilt dat uw bedrijf een welkome sfeer uitstraalt. Misschien bent u op zoek naar een industriële uitstraling, een landelijke sfeer of gaat u juist voor klassiek. Het is vaak moeilijk in te schatten welk meubilair u hiervoor nodig heeft en hoe u dit met elkaar combineert voor het mooiste resultaat. Als u zeker wilt zijn van een mooi eindresultaat, is het verstandig hiervoor een externe partij in te schakelen.

Dé specialist in projectinrichting

Zo’n externe partij die u hiervoor kunt inschakelen is Lavigne. Waar u thuis bent in alles omtrent de horeca, zijn zij thuis in horecameubilair. Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe inrichting of alleen nieuwe stoelen voor uw terras. Lavigne heeft een groot aanbod en jarenlange ervaring met projectinrichting. Hierdoor kunnen zij u altijd van passend advies voorzien. Op de website vindt u het gevarieerde aanbod aan stoelen, tafels, barkrukken, maar ook statafels, parasols en banken.

Horecameubilair op maat laten maken

Naast het aanbod op de website, is het bij Lavigne ook mogelijk uw horecameubilair op maat te laten maken. Heeft u een plaatje van de perfecte eettafel in uw hoofd, maar kunt u deze niet vinden op de website? Bij Lavigne denken ze graag met u mee om ervoor te zorgen dat deze exacte eettafel binnenkort in uw restaurant, café of andere horecagelegenheid staat. Laat dit u er dus zeker niet van weerhouden langs te gaan in de showroom in Zoutleeuw om hier het grote aanbod aan horecameubilair te bekijken en uw wensen te bespreken. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met de medewerkers van Lavigne.

https://lavigne.be/