Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uit eten in de natuurrijke omgeving van Ede

Bent u al wel eens uit eten geweest in de prachtige omgeving van Ede? De prachtige natuur en de rustgevende omgeving dragen bij aan een prachtig diner. Vooral wanneer dit diner plaatsvindt in een restaurant waar u kunt genieten van heerlijke specialiteiten en een bijpassende wijnkaart. Wanneer u bij de Lunterse Boer nabij Ede uit eten gaat, kunt u ontspannen en u laten overspoelen door de smaken van de heerlijke seizoensgebonden gerechten. Voor ieder budget kunnen zij u heerlijk laten genieten. Wilt u met een grote groep komen en gebruikmaken van de buffet optie? U heeft dan de keuze uit heerlijke koude en warmen gerechten, en heerlijke desserts toe. U kunt zelf aangeven hoe luxe u het wilt hebben. Dus, wanneer gaat u uit eten in Ede bij de Lunterse Boer?

De meest bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe

Veel mensen kiezen ervoor om zo nu en dan met klanten of het eigen team te vergaderen op bijzondere locaties, zoals op de Veluwe. Dit kan de productiviteit bevorderen. Met een andere omgeving kunnen er creatievere inzichten ontstaan, waar u op uw eigen kantoor niet op zou zijn gekomen. Bij de Lunterse Boer beschikken ze over een drietal bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe. Even toe aan een break van al dat vergaderen? Huur dan een fiets of maak een prachtige wandeling in de natuur! Er zijn verschillende soorten arrangementen beschikbaar wanneer je bij de Lunterse Boer gebruikmaakt van de bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe.

Reserveer snel een tafeltje of een vergaderlocatie

Heeft u interesse om gebruik te maken van de prachtige aanbiedingen van de Lunterse Boer? Neem dan snel contact met ze op. Zo kunt u gemakkelijk telefonisch uw tafeltje reserveren of een plekje boeken om te vergaderen met uw collega’s en/of klanten. Kom genieten in de Veluwe en laat u verrassen door de Lunterse Boer.