Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Corona coupe

Omdat het coronavirus zich in een raptempo verspreid, heeft de tweede kamer maatregelen getroffen om zo het virus in te dammen. Een van die maatregelen is dat contactberoepen stop gezet moeten worden. Ook kappers moeten dus voor een bepaalde tijd hun zaak sluiten. Voor veel mensen zal dit een verveld probleem zijn, want hoe houden ze vanaf nu hun haar in model? Veel vrouwen kiezen er ook voor om hun haar te verven bij de kapper maar dat is nu natuurlijk niet meer mogelijk. Wat nu? Hoe zorg je ervoor dat je kapsel netjes in model blijft.

De delft kapper zal wel voor een langere tijd dicht blijven. Men verwacht dat de kapper op z’n vroegst pas weer in juni open gaat. Tot die tijd moet je er dus voor zorgen dat je haar netjes in model blijft zitten. Gelukkig leven we in het tijdperk waarbij alles online te vinden is. Ook zijn er op platformen zoals YouTube, Instagram of Facebook, tutorials te vinden hoe jij je haar bij kan houden. Als je pony dus te lang wordt, is er online vast ergens een tutorial te vinden hoe jij je pony bijwerkt. Je kan er voor kiezen om iemand anders het te laten doen. Het is tenslotte best lastig om zelf je eigen bij te werken.

Een ander probleem waar vrouwen mee kampen is dat de vergrijzing door komt. Normaal gesproken zal de kapper dit kunnen verven. Gelukkig zijn er veel producten op de markt die ervoor zorgen dat je het ook zelf kan. Het maakt niet uit welke haarkleur je hebt want online zijn er honderden mogelijkheden. Zelfs als je nooit je eigen haar geverfd hebt, kan je online vast wel ergens een tutorial vinden om je haar te verven. Lijkt dit je nou helemaal niks? Wacht dan gewoon weer tot de kappers in delft open gaan. Dat je weet je zeker dat je niet je haar zal beschadigen.

 

https://www.onekappers.nl/