Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Drie populaire ijssalons in Zoetermeer

Drie populaire ijssalons in Zoetermeer

De meeste gezinnen in Zoetermeer hebben een huis met tuin. Daardoor genieten zij vrijwel allemaal op een zomerse dag van hun opblaas bubbelbad in de tuin. Ook de barbecue staat op de warmere dagen geregeld aan bij de meeste huishoudens. En dat is ook hoe het hoort. Het is maar één keer per jaar zomer. Vooral in het land waarin we leven mag daar maximaal van genoten worden. Het is namelijk lang niet altijd lekker weer in Nederland. Om een warme zomerse dag perfect af te sluiten, geniet je van een lekker ijsje bij één van de populairste ijssalons van de stad.

Zuliani’s Gelato

In het Zoetermeerse Stadshart vind je Zuliani’s Gelato. Ambachtelijk en vers schepijs is hier zeven daar per week te verkrijgen. De ijssalon houdt – in tegenstelling tot andere ijs aanbieders – rekening met eventuele allergieën en zwangerschappen. Per ijs in de vitrine staat op een kaartje duidelijk aangegeven wat er allemaal in zit.

 

Stan & Ollie

In de nieuwbouwwijk Oosterheem vind je de gezelligste ijssalon van de stad. In het winkelcentrum van de wijk ligt aan het water Stan & Ollie. Dit is één van de weinige ijssalons van de stad waar het mogelijk is om te genieten van je ijs op het terras.

 

Pavarotti Dolce

In het centrum van de stad heeft het populaire restaurant Pavarotti ook een eigen ijssalon geopend. Die is precies naast het restaurant te vinden. Hierdoor kun je een gezellig etentje bij Pavarotti voortaan combineren met een lekker verfrissend toetje.

 

Dat een bubbelbad opblaasbaar is, betekent dat het de perfecte soort zwembad is om jaarlijks in de zomer in de tuin te plaatsen. In Zoetermeer genieten elke zomer een hoop gezinnen van hun tuin in het bubbelbad. De stad beschikt over een hoop goede ijssalons om de mooie zomerse dagen lekker af te sluiten. Welk ijssalon bezoek jij de volgende keer het eerst?

 

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/