Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Waarom een website in WordPress laten maken?

Door uw website in WordPress te laten maken geniet u van de voordelen van WordPress. Naast een gebruikersvriendelijk CMS is WordPress populaire open source software. Zeker voor bedrijven in het MKB-segment met een beperkt budget is WordPress interessant. Door SiteToGo zijn deze voordelen al enige jaren geleden ontdekt. SiteToGo kan voor u binnen één week tegen een lage prijs een professionele, vindbare website realiseren. Een website waarvan u de inhoud op eenvoudige wijze zelf kunt onderhouden.

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS

WordPress is een CMS (Content Management System). Met een CMS kunt u zowel de website als de inhoud realiseren en onderhouden waardoor u maar in één systeem hoeft te investeren.

Doordat WordPress gebruiksvriendelijk is heeft u weinig technische kennis nodig. Voor een goede website is het toch raadzaam om een WordPress specialist zoals SiteToGo in te schakelen.

WordPress is populaire open source software

WordPress is open source, u hoeft niet te investeren in dure licenties. Bovendien bent u niet afhankelijk van één leverancier. Daarnaast zijn nieuwe ontwikkelingen snel gemaakt en beschikbaar.

De voordelen van open source software worden versterkt door de populariteit van WordPress. Er is een zeer grote community actief bezig met WordPress. Hierdoor zijn er veel modules en thema’s beschikbaar voor uw website. Deze actieve community zorgt tevens voor de nodige ondersteuning in de vorm van uitgebreide documentatie en forums.

Doordat WordPress open source is, is de in ieder geval de kern van WordPress gratis. De vele modules en thema’s zijn meestal ook gratis.

De basis van een WordPress website is zoekmachine vriendelijk

De basis voor de vindbaarheid van uw website door zoekmachines wordt door WordPress zelf al gelegd. U hoeft deze basis alleen maar te optimaliseren voor uw website en de inhoud van uw website.

De voordelen van WordPress nog eens op rijtje

In het kort hieronder de voordelen van WordPress nog eens op een rijtje:

  • Het is een CMS.

  • Het is gebruikersvriendelijk.

  • Het is open source software.

  • Het is populaire software.

  • Ondersteuning door een actieve community.

  • De kern is gratis.

  • Veel modules en thema’s zijn gratis.

  • De basis is zoekmachinevriendelijk.