Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Overval, inbraak of brand detecteren

Een onveilig gevoel door een grote kans op brand, overval of inbraak geeft onrust in huis. Iedereen zou zich veilig moeten voelen, maar nog belangrijker is dat iedereen veilig is in zijn huis. Om die reden kunnen er maatregelen getroffen worden voor wat betreft beveiligingssystemen. De beveiligingssystemen van Groenewegen Delft zijn uitermate geschikt voor woonhuizen, maar ook voor zakelijke doeleinden kunnen deze alarmsystemen van pas komen. Het alarmsysteem beschikt namelijk over zeer gevoelige detectoren, die alarm zullen slaan in een noodsituatie. Benieuwd naar de werking van deze geavanceerde detectoren? Lees dan snel verder of bekijk alle andere diensten op de website van Groenewegen Delft.

Om te beginnen met de detectoren die infrarood opmerken. Specifiek houdt dit in dat de detectoren focussen op temperatuur en beweging in huis. Door deze bipolaire functie van de detectoren zijn ze enorm nauwkeurig en zullen ze zeker niet voor de gek gehouden kunnen worden. Anders dan de infrarooddetectoren zijn de magneetcontacten ook actief wanneer het alarmsysteem niet ingeschakeld is. Als er zich dan een onveilige situatie in de woning voordoet, wordt er op tijd ingegrepen door de hulpdiensten en zal jij te allen tijde veilig zijn. Bovendien zal dit geluid anders klinken dan in het geval van inbraak of overval, omdat het om een ander gevaar gaat. Daarnaast beschikt het alarmsysteem over glasbreukdetectoren. Deze detectoren kenmerken zich door het feit dat ze alarm slaan wanneer er een raampje ingetikt wordt. Inbrekers zullen zo snel opgemerkt worden en hulpdiensten zullen snel ter plaatse zijn. Tot slot melden ook brand-, hitte- en gasdetectors ongevallen. Net als de magneetsensoren zal de Alarminstallatie afgaan, ondanks dat het inbraakalarm niet actief is.

Is jouw interesse in dit woonhuis beveiligingssysteem gewekt? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de experts van Groenewegen Delft en voorkom gevaarlijke situaties!

https://www.groenewegendelft.nl/