Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

De beste e-sigaret

Justfog e –sigaretten worden gefabriceerd in zuid Korea en zijn in ongeveer 30.000 winkels en webshops in meer dan 50 landen verkrijgbaar. Alle Justfog sigaretten zijn voorzien van de CE kenmerkt die getuigd van de kwaliteitsstandaard van de Europese Unie onder de ROHS richtlijnen.

 

De Justfog q16 is de verbeterde versie van de q14 series e-sigaretten en zijn uitgerust met een bescherming tegen over- en onderladen, een beschermfunctie tegen oververhitting en kortsluiting, een automatische uitschakelfunctie, een systeem om lekken te voorkomen en een systeem dat de vloeistof op de juiste plek houdt en voorkomt dat deze terugstroomt.

Wil je beginnen met dampen dan is de Just Fog Q16 is de juiste starter Kit voor jou. De batterij van deze kit is voorzien van de optie om het voltage zelf in te stellen, waardoor je zelf jou damp plezier kan bepalen. De Q16 sigaret is heel licht en compact in omvang en gemakkelijke te gebruiken. Hiermee kun lekker veel damp produceren met de instelbare luchttoevoer ring . Meeste mensen gebruiken hun iPhone/iPad of Samsung S7 stekker bij hun e-sigaret dat is zeer gevaarlijk. Hierdoor krijgen batterijen een te hoog output amperage welke tot nare gevolgen kan leiden. 

In de q16 kit krijg je verschillende accessoires meegeleverd onder andere:

  • Justfog J-Easy batterij van 900mAh
  • Justfog Q16 clearomizer voorzien van instelbare luchttoevoer ring met een inhoud van 2 ml
  • 2x 1,6 Ohm Coil maar je kan de coils vanaf 1,0 Ohm ook gebruiken op de q16
  • Justfog Micro USB kabel