Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Je winterkleding pimpen

De winter zit er weer aan te komen en dat betekent dat we weer nieuwe kleding in mogen slaan. De zomerkleding mag weer achter in de kast en we gaan weer massaal shoppen. Dit is echter niet altijd nodig. Er zijn veel dingen die je kan hergebruiken door ze een beetje op te pimpen. Misschien heb je nog wel een paar items in je kast die het net niet meer helemaal zijn, maar die nog te mooi zijn om weg te gooien. Blaas ze nieuw leven in met deze tips. 

Allereerst kan je je leren spullen weer tot nieuw omtoveren door ze te verven. Er bestaat speciale schoenverf waarmee je dit kan bereiken. Door leer verf te gebruiken kan je dat saaie zwarte leren jasje omtoveren tot iets unieks. Je kan er volledig je eigen draai aan geven en elke kleur kiezen die je maar kan bedenken. Zoek op internet een paar filmpjes over hoe je het moet doen. Neem er wel je tijd voor, want het is zonde om af te raffelen.  

Als tweede kan je je kleding weer leuk maken door wat studs of lovertjes toe te voegen. Hier hoef je niet eens heel kundig met een naaimachine voor te zijn, met naald en draad kom je vaak al een heel eind. Je kan deze studs en lovertjes vaak bij je lokale knutselwinkel halen of je kan ze bestellen op internet. Je kan ook eens kijken naar kleine strijkpailletten voor op een oud spijkerjasje. Deze kosten niet veel geld en ze maken je outfit erg uniek. 

Als je toch graag weer wat anders in je kast wilt hebben, kan je af en toe misschien beter eens naar een tweedehandswinkel gaan. Hier zijn de prijzen erg laag, je hebt vaak een item wat bijna niemand anders heeft, en het is gewoon leuk om er rond te struinen 

http://www.leerverfshop.nl