Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Geld besparen met Powermatic voor rokers

Voor wie het nog niet wist: Met zelf sigaretten maken is veel geld te besparen. Heel veel geld zelfs. Met een pakje per dag spaar je gemakkelijk zon 1800 Euro op jaarbasis als je overstapt naar het zelf maken van je eigen sigaretten. In deze post gaan we dieper in op de Powermatic lijn van het Amerikaanse Zico USA dat zich sinds jaar en dag toelegt op het vervaardigen van sigarettenmakers voor de thuisgebruiker.

 

Welke Powermatic is de beste keuze?

Een ding is zeker, met Zorr haal je sowieso de beste sigarettenmaker in huis, punt. Alle sigarettenmakers van Zorr worden gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit staal. De messen zijn bij machines van Zorr altijd gemaakt van titanium, roestvrij en oersterk, en de machines worden altijd afgewerkt met een stevige, maar mooie poedercoating. Welke van de modellen van Zorr het beste is hangt nauw samen met je persoonlijke voorkeuren. Heb je graag controle over alles wat je doet en heb je graag de ’touwtjes’ in handen dan gaat je voorkeur wellicht uit naar een handmatig model van Zorr. Maar prefereer je gebruikersgemak en vooral een hoge snelheid van een hoogwaardige kwaliteit sigaretten, dan zou je meer kunnen neigen naar de elektrische hulzenstopper van Zorr. We zetten hieronder de verschillende modellen van Zorr voor je op een rijtje en beschrijven de verschillen in werking, gebruik en prijs.

 

Powermatic 1

De  Powermatic 1 is inmiddels al jaren een begrip: het is de beste handmatige hulzenstopper die op de markt is verschenen. Deze handmatige sigarettenmaker is geschikt voor alle soorten sigarettenhulzen, normaal of XL en in wleke smaak dan ook (vanille fruit, menthol of ‘click’). De Zorr Powermatic 1 op basis van de injector techniek. Dit betekent dat de  tabak krachtig in de lege sigarettenhuls wordt geïnjecteerd. Hierdoor wordt de tabak mooi samengeperst en sluit deze in de hele sigaret overal perfect aan. Je zult nooit meer last hebben van afvallende vuurblokjes. Met een gewicht van slechts 1.250 gram is de De Zorr Powermatic 1 licht in gewicht, maar tegelijkertijd oerdegelijk. De antisliplaag aan de onderkant van de machine zorgt ervoor dat de de Zorr Powermatic 1 zelfs aan het gladste oppervlak ‘genageld’ blijft. De machine komt met 2 jaar garantie en staat bekend om zijn lange levensduur. Prijsindicatie : € 60,00.

Zorr Powermatic Mini

Je zou de Zorr Powermatic Mini het kleine broertje kunnen noemen van de hierboven beschreven Zorr Powermatic 1. De Zorr Powermatic Mini, handmatig bediend, is qua afmetingen klein genoeg om mee te nemen maar maakt desalniettemin nog steeds de beste sigaretten. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit is de Zorr Powermatic Mini extreem vriendelijk in het gebruik en worden de sigaretten gemaakt zonder echte kracht te hoeven gebruiken. De snelheid van het maken van je eigen sigaretten ligt voor een handmatig model zeer hoog.

De Powermatic Mini is gemaakt van duurzaam en sterk kunststof, gebruikt tevens de injector techniek en is natuurlijk uitgevoerd met de bekende titanium messen. Je bent verzekerd van een lange levensduur en krijgt ook op deze machine sowieso 2 jaar garantie. Prijs indicatie: € 30,00.

 

Zorr Powermatic 2 Plus

De  Powermatic 2 Plus is de elektrische hulzenstopper van Zico USA. Je hebt het hier over het meeste geavanceerde en kwalitatief sterkste apparaat in zijn soort. Sterker nog, van alle sigarettenmakers is dit model het beste wat er te krijgen was én is. De Zorr Powermatic 2 Plus garandeert de grootste productiesnelheid, aangestuurd door een volautomatische zeer krachtige motor. Niet alleen snelheid, ook de kwaliteit van de sigaretten valt te prijzen. Die is bij de Zorr Powermatic 2 Plus niet te onderscheiden van de ‘normale’ fabriekssigaret. De tabaksstukjes worden fijn genoeg gehakt voor een mooie verdeling over de sigaret, maar ook weer niet fijn genoeg om risico te lopen op afvallende vuurblokjes. Ook de Zorr Powermatic 2 Plus komt met titanium messen, daar staat Zorr nu eenmaal bekend om. Net als het gebruik van hoogwaardig staal en een perfect afgewerkte coating. De lange levensduur levert je jarenlang plezier op. Prijsindicatie : €99,95

 

Welke Zorr Powermatic uiteindelijk de beste keuze is zul je zelf moeten bepalen. Wij hebben met bovenstaande getracht een zo compleet mogelijk overzicht te bieden van de mogelijkheden. Mocht je toch nog vragen hebben, schroom dan niet contact op te nemen alvorens je definitieve keuze te bepalen!

http://www.powermaticinjector.com/