Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Voip telefonie van Voipzeker

VoIP is het nieuwe zakelijk bellen 

Wat is VoIP? VoIP wordt ook IP-telefonie of Voice over IP genoemd. Bij VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Het werken met op VoIP gebaseerde telefooncentrales is binnen bedrijven inmiddels gemeengoed geworden. Heeft u nog een oude telefooncentrale of wilt u gewoon beter bereikbaar zijn? De overstap adviseur van VoIPZeker helpt u graag met een goed overstap plan. Eerst brengt VoIPZeker uw huidige situatie in kaart en kijken vervolgens naar uw wensen voor de toekomst. VoIPZeker is uitermate flexibel. VoIP telefonie groeit mee met uw bedrijf. U kunt op ieder moment uw abonnement up of downgraden.  

Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie 

Allereerst biedt VoIPZeker een krachtig online portaal. In de online portaal kunt u zelf alle aanpassingen doen in uw VoIP centrale. Of u nu een doorschakeling wilt instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel. Daarnaast is VoIPZeker uitermate flexibel, VoIP telefonie groeit mee met uw bedrijf. De contracten zijn zonder zorgen. Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verleningen. Het is helder en transparant en daarom gewoon maandelijks opzegbaar. Plug and Play! De VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en u kunt meteen bellen. Heeft u toch hulp nodig? Dan komen de monteurs gratis bij u installeren. Tot slot heeft u nog de optie om zorgeloos te bellen. Met de Onbeperkt bundel kunt u voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verassingen meer dus op de telefoonrekening.  

Telefoonnummers 

Telefoonnummers zijn niet alleen functioneel, maar zorgen ook voor herkenning. IP telefonie combineert de wereld van het internet met de wereld van het bellen. Zoals gezegd zorgen telefoonnummers voor herkenning. Met een zakelijk telefoonnummer heeft u dan ook een serieuze uitstraling voor uw bedrijf.  

 

Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie door VoIPZeker in dienst te nemen.  

 

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers