Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

3 manieren van parkeren bij Schiphol

De bedrijven die schip parking aanbieden reizen als paddenstoelen uit de grond. Vaak zie je door het bos de bomen niet meer. Er zijn verschillende keuze mogelijkheden, zoveel dat je soms niet meer eruit komt welke je zal kiezen bij je volgende reis. Wil je voor een korte periode of voordelig voor een langere periode parkeren bij Schiphol? Of wil je de beste ligging met extra service?

Kort parkeren op Schiphol

Ga je voor een korte periode op reis? Moet jij voor een korte periode op Schiphol zijn? Dan kun je gebruik maken van de makkelijkste methode van parkeren op Schiphol. Als je voor maximaal 2 dagen of korter wilt parkeren kun je heel makkelijk parkeren op de luchthaven dichtbij de vertrek en aankomsthallen. Je kunt zelfs 15 minuten gratis parkeren indien je iemand komt afzetten of afhalen.

Voordelig parkeren bij Schiphol

Parkeren op Schiphol kan ook las je voor langer dan twee dagen op reis bent. Kies dan een voordelig pakket voor lang parkeren dichtbij de vertrek en aankomsthallen. Je kan dan kiezen om op het parkeer terrein te parkeren of in een garage.

Exclusief parkeren bij Schiphol

Geen tijd om parkeer plek te zoeken? Heb je maar weinig tijd op je vlucht te halen? Met de valet parking kun je bij aankomst je auto sleutels afgeven aan een van de medewerkers. Je auto wordt netjes geparkeerd en wanneer je terug ben staat je auto netjes te wachten op je.

http://www.goedkoopparkerenschiphol.eu