Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Supplementen als aanvulling

De wereldpopulatie is de afgelopen tientallen jaren fors toegenomen. Als gevolg hiervan is de voedselproductie ook gestegen. Om de gewassen en dieren sneller groot te laten worden wordt er gebruik gemaakt van slechte groeihormonen en chemicaliën. Dit maakt het voedsel vele malen ongezonder dan bijvoorbeeld 50 jaar geleden. Als je zelf je groenten en fruit gaat kweken ben je er zeker van dat je gezond bezig bent. Maar onderschat het niet, het vraagt veel aandacht en tijd. Het voordeel is dan wel weer dat je lekker in de buitenlucht bezig bent. Groente en fruit kan bijna iedereen die een tuin heeft wel kweken, maar je eigen vlees produceren is lastiger. Er zijn weinig mensen die een dusdanig grote tuin hebben dat ze er runderen en kippen kunnen houden. Het vlees wat je in de supermarkt koopt zit namelijk vol met hormonen. Als je vlees wilt eten is biologisch vlees de meest verantwoorde keuze.

Stel dat je nou geen vlees meer wilt eten vanwege de hormonen, de ziektes de je ervan kan krijgen of voor de milieuvervuiling, dan kun je er altijd nog voor kiezen om supplementen te nemen om het te compenseren. Dit is wel aan te raden, want het ijzer dat in vlees zit is heel belangrijk voor de mens. Dit zou je dan in supplementen kunnen nemen zodat je hier geen tekort aan krijgt. Dit zijn natuurlijke supplementen, dus geen chemische troep.

Topvitamins is een webwinkel die een ruim aanbod in hoogwaardige voedingssupplementen heeft, zoals 5-HTP. Tijdens de koude maanden hebben mensen vaak last van een winterdipje, 5-HTP kan voor deze mensen een uitkomst bieden. Wat belangrijk is om te weten is dat supplementen alleen ondersteunen. Ze werken het beste in combinatie met een gezond en gebalanceerd voedingspatroon.

https://www.topvitamins.nl/