Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Tentamentraining voor geneeskundige studies

 Het is geen geheim dat een geneeskundestudie veel vraagt van de studenten. Je moet uren zwoegen op theorie die extreem belangrijk is. Het gaat immers om het lichaam van de mens en alle bijkomende zaken als medici, ziekten en aandoeningen. Een verkeerde term of een gemist hoofdstuk kan vervelende gevolgen hebben voor je studie, maar ook voor de praktijk. Het is daarom extra belangrijk dat je als geneeskundestudent beschikt over voldoende ondersteuning van buitenaf. Voor een moeilijk tentamen is er daarom van Scriptium tentamentraining voor geneeskundige studies.

 

Geneeskundige studies

Of het nu gaat om geneeskunde aan de Radboud Universiteit of misschien biomedische wetenschappen in Maastricht, Scriptium kan je helpen. Ook voor hbo-studies als hbo-verpleegkunde is altijd een tentamentrainer beschikbaar. Neem deel aan een groepstraining en zorg dat je optimaal voorbereid aan de slag kunt en hoge cijfers kunt halen voor moeilijke tentamens. Via de website van Scriptium kun je je inschrijven voor een groepstraining of juist een 1-op-1-training aanvragen. Zo kun je kiezen of je het fijner vindt om samen met studiegenoten deel te nemen aan een training zodat je kunt sparren en van elkaar kunt leren, of juist een privétraining wil volgen waarbij alle tijd en ruimte is voor jouw persoonlijke leerstijl en vragen.

 

Overige hulp bij studies

Scriptium verzorgt overigens meer dan enkel tentamentraining. Je kunt ook scriptiebegeleiding krijgen bij je scriptieproces. De scriptiebegeleiders van Scriptium kunnen je persoonlijk helpen met hulpvragen die je hebt met betrekking tot onderzoek doen en wetenschappelijk schrijven. Ze kunnen voor je meekijken met je proces en dan bepalen waar de knelpunten zitten. Bedenk bijvoorbeeld samen met je scriptiebegeleider ene onderzoeksvraag, ga samen op zoek naar een geschikte methodiek of interpreteer de resultaten die uit je kwalitatieve onderzoek zijn gekomen. Het is allemaal mogelijk. Je kunt online scriptiebegeleiding ontvangen via een digitale route zoals Skype, maar ook op locatie afspreken zodat je al je materiaal bij de hand hebt. Voor statistische analyses en hulp bij SPSS biedt Scriptium statistiekbegeleiding van statistiekexperts. Dit werkt op dezelfde wijze als scriptiebegeleiding en studiebegeleiding, alleen is het toegespitst op statische zaken en SPSS-verwerkingen van kwantitatieve data. Krijg hulp bij je onderzoek of juist bij het statistische vak dat je moet volgen als onderdeel van je studie.

 

Documenten laten nakijken

Bij Scriptium kun je ook je scriptie laten nakijken. Dan voorziet een corrector jouw document van gerichte en diepgaande feedback. Scriptium biedt een controle op taal en structuur waarbij een corrector alle taal- en spelfouten in je scriptie markeert. Je kunt dan na de correctie precies zien waar de fouten zaten en de wijzigingen zelf markeren of weigeren. De corrector werkt met de functie ’wijzigingen bijhouden’ waardoor het gemakkelijk is om meester te blijven over eigen werk. De inhoudelijke controle van Scriptium zorgt dat je gericht en inhoudelijke feedback krijgt op je document. Daarmee kun je vervolgens het document naar een hoger niveau tillen en net dat verschil maken tussen een krappe 6 en een mooi, hoog cijfer. Je kunt een tekst eenvoudig insturen via de website en dan aanvinken welke combinatie van diensten en deadlines je graag zou willen.

http://scriptium.nl/