Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

VT2000 – VvE beheer Amsterdam

 

Aanbod VT2000 voor het VvE beheer in Amsterdam – VT2000 heeft de mogelijkheid om het totaalbeheer uit te voeren voor Verenigingen van Eigenaren, ook in Amsterdam. De diensten die worden aangeboden zijn  uitgebreid. Totaal beheer is mogelijk, echter ook delen van het beheer. De diensten zijn o.a. de volgende: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, het technisch VvE beheer, het afsluiten van verzekeringen en het afhandelen van schades, het bestuur en administrateur, het geven van adviezen en extra voordelen en tot slot is er een gratis overstapservice.

Service VT2000

VT2000 is een VvE beheerder dat op elk moment van de dag bereikbaar is. Dit komt mede door de calamiteitendienst. Elke Vereniging van Eigenaren krijgt een eigen beheerder toegewezen die veel kennis van zaken heeft en in het bijzonder van de desbetreffende VvE. Onderhoudsmeldingen worden snel opgepakt en door middel van het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan wordt ook het grootonderhoud op de juiste en duurzame manier ingepland. VT2000 is een dienstverlenende organisatie en werkt uitsluitend met enthousiaste medewerkers. Er zijn korte communicatielijnen en een persoonlijk aanspreekpunt. Met het SKW certificaat wordt houvast gegeven aan de kwaliteitseisen die worden verwacht van een VvE beheerder.

Schakelt u toch liever een professional voor uw VvE beheer in Uithoorn in? Dan bent u aan het juiste adres bij De Amsterdamse VvE beheerder. 

Meer informatie

VT2000 wil de VvE’s in Amsterdam graag van dienst zijn. Heeft u nog vragen omtrent VvE beheer in Amsterdam en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, VT2000 is bereikbaar via 0174-286262 of info@vt2000.nl. Daarnaast is er een gratis overstapservice en stappenplan voor een zorgeloze overstap. Extra informatie hierover is te vinden op de website. VT2000 is ook in onze hoofdstad Amsterdam de juiste keuze.