Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Lentekriebels voor de tuin

Eindelijk is het weer zover; het zonnetje schijnt, de bloemetjes komen eindelijk in bloei, er komen weer bladeren aan de bomen. Oftewel; de lente doet zijn intrede. Eindelijk, want het is een lange winter geweest. Maar nu kijk je naar buiten en krijg je kriebels om de hele dag lekker buiten te zitten. Daar is het misschien nog wat te vroeg voor, maar je kunt wel alvast buiten aan de slag. Want straks, wanneer de temperatuur echt lekker gaat stijgen, dan wil je natuurlijk dag in, dag uit, buiten doorbrengen. Om die tijd optimaal te benutten, is het slim om nu lekker aan de slag te gaan in de tuin. Want wanneer je nu je tuin klaar maakt, heb je over een tijdje een prachtige tuin waar je met volle teugen van kan genieten.

Maar wat kun je dan gaan doen in de tuin? Ten eerste is het erg leuk om wat bloemetjes en plantjes te planten. Ga naar de bouwmarkt of de plantenspeciaalzaak en  zoek er wat leuke uit. Ga meteen aan de slag in de tuin met het onkruid wieden. Wanneer je dit gedaan hebt, kun je gaan planten. Misschien is het even veel werk, maar straks wanneer alles optimaal bloeit, ben je jezelf ontzettend dankbaar.

Daarnaast is het misschien een goed idee om te kijken wat er in de tuin aan vervanging toe is. Zo is de kans bijvoorbeeld groot dat je al een hele poos niets met je schutting hebt gedaan. Grijp dit moment aan. De schutting verven is een klein taakje, maar het resultaat is groot. Je hoeft alleen even naar de bouwmarkt voor verf die geschikt is voor hout verven, en dan ben je al klaar.

Zo ben je toch lekker bezig in de tuin en kan je straks met echt hoge temperaturen doen wat je het liefste doet; in de tuin hangen.

 

 

 

 

https://www.moosefarg.nl/