Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Nederlandse volgers op Instagram

Als je veel moeite stopt in het aanmaken en onderhouden van een mooi Instagramaccount, dan is het natuurlijk zonde als niemand het ziet. Helaas kan het een hele tijd duren voordat je op een organische manier een grote groep volgers hebt verzameld. Bijkomend nadeel daarbij is dat nieuwe bezoekers niet snel een profiel gaan volgen dat nog weinig andere volgers heeft. Om nieuwe fans te krijgen moet je dus eerst al fans hebben. Maar hoe krijg je die? Een goed idee is Nederlandse volgers op Instagram kopen. Zo heb je snel een mooie groep volgers waardoor er als vanzelf meer zullen volgen. Voor een betrouwbare uitstraling is het belangrijk om Nederlandse fans te hebben.

 

Inkoop

Het is dus mogelijk om echt Nederlandse volgers op Instagram te kopen. Als je deze dienst wilt afnemen, houd er dan rekening mee dat je de accountgegevens van je profiel, de gebruikersnaam en het wachtwoord, aan de leverancier moet aanleveren. Je kunt er ook voor kiezen dat de leverancier een nieuw profiel voor je aanmaakt, daarop Nederlandse volgers verzamelt en dat profiel vervolgens aan jou geeft.

 

Selectie

Het is mogelijk om Nederlandse volgers te selecteren op basis van andere profielen die worden gevolgd, locatie, tags en profieltekst. Bij Instagram is er geen onderscheid tussen profielen van mannen of vrouwen. Als je graag veel vrouwelijke of juist mannelijke fans wilt, dan kun je een voorbeeldprofiel van een ander bedrijf aanleveren dat volgers in jouw doelgroep heeft. De leverancier kan deze mensen dan proberen te werven. Hoe lang het duurt voordat je de gevraagde fans krijgt hangt af van jouw wensen. Hoe specifieker de doelgroep, hoe meer tijd het kost om deze mensen te vinden.

 

Wat kun je zelf doen?

Het is niet voldoende om alleen maar nieuwe fans in de kopen. Je zult moeite moeten doen om het account regelmatig te voorzien van interessante content. Plaats minimaal een foto per dag, liever meer. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat meer foto’s per dag plaatsen leidt tot meer nieuwe volgers. Gebruik als bedrijf niet te veel hashtags bij posts, dit zorgt voor minder likes. Plaats mooie foto’s, die niet te fel of te donker zijn. De foto’s moeten ook aansprekend zijn voor de doelgroep. Je kunt likes en interacties uitlokken door vragen te stellen aan fans en door winacties op te zetten. Vraag fans een foto te maken waaropze jouw product gebruiken.