Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Kamerscherm.nl – Beurswand

Kamerscherm.nl

U heeft waarschijnlijk weleens van Kamerscherm.nl gehoord, maar weet u ook wat voor bedrijf het is? In dit artikel krijgt u daar meer informatie over. Er zal uitgelegd worden wat voor bedrijf Kamerscherm.nl is, wat een beurswand is en hoe een full-color beurswand eruit ziet. Wilt u hier meer over weten, lees dan verder dit artikel!

Kamerscherm.nl

Bij Kamerscherm.nl kunt u een mooi doek laten maken voor bij u thuis, uw werk of voor op een beurs. Wij bedrukken kamerschermen op een professioneel PVC zeildoek met aluminium buizenframe en roestbestendige koppelingen van gegalvaniseerd staal. Het PVC zeildoek is zeer krachtig en is brandwerend. Wist u ook dat u bij ons een beurswand kan laten maken?

Wat is een beurswand

De naam zegt het eigenlijk al. Een beurswand kunt u inzetten op beurzen en evenementen, maar wat is een beurswand eigenlijk? Met een beurswand kunt u uw naam en product optimaal onder de aandacht brengen. Dit straalt ook professionaliteit uit. Daarnaast bieden wij oplossingen in diverse groottes. U kunt daardoor ook de beschikking krijgen over een gehele beurswand, want u beurswand moet op een beurs natuurlijk wel goed te zien zijn. Zelfs de grootste beurswanden zijn mogelijk. Het doek kan tot 1400 dpi geleverd worden, ideaal dus!

Full-color beurswand

U kunt uw eigen beurswand creëren en laten bedrukken. Dit wordt gedaan aan de hand van topkwaliteit materialen en apparatuur. Wij bedrukken een stand altijd met een full-color kleurenpalet. De hoogwaardige inkt en de nieuwste printtechnieken zorgen ervoor dat het zeildoek zijn kleuren langdurig behoudt. Wij vinden de kwaliteit heel belangrijk.

Beurswand

Staat u binnenkort op een beurs/evenement en u heeft nog geen beurswand om uw bedrijf te promoten? Klik hier voor onze website en krijg meer informatie over beurswand!

https://www.kamerscherm.nl/beurswand