Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Exalto Hoveniers Veenendaal nabij Rhenen: een kleurrijke tuin is voor ieder een feest

Exalto Hoveniers Veenendaal is een hoveniersbedrijf nabij Rhenen die tuinen aanlegt en deze onderhoudt. Sinds 2011 is Exalto hét hoveniersbedrijf die uw tuin weer laat stralen. ‘’Met een mooie tuin gaat elke locatie bloeien,’’ luidt ons motto en zo is het maar net: wie wordt er immers niet vrolijk van een tuin die er goedverzorgd uitziet? 

Naast Exalto Hoveniers is er Exalto Buiten Wonen, een bedrijf – tevens eigenaar van Exalto Hoveniers, heer Henk-Jan Exalto – die gespecialiseerd is in houtwerk voor in uw tuin. Door deze superieure combinatie van bedrijven kunt u gegarandeerd rekenen op een knusse en unieke tuin.

Tuinontwerp en aanleg

Kijkt u zo nu en dan naar uw tuin en denkt u hardop ‘’Ik ben toe aan iets nieuws!’’ en vraagt u zich af waar u moet beginnen? Wellicht kan Exalto Hoveniers u hierbij ondersteunen. Wij schetsen uw ideeën uit op papier, dit om een realistisch beeld te geven van de te benutten ruimte en mogelijke gelegenheden die toegepast kunnen worden. Samen kijken wij naar de mogelijkheden die er zijn binnen uw tuin en kijken hierbij direct of dit binnen uw budget past. Nadat de schets is gemaakt, kijken wij gezamenlijk naar het uiteindelijke ontwerp. Vervolgens behandelen wij de planning en overige zaken, zodat wij geen één essentieel punt missen.

Tevens voor het aanleggen van een tuin kunt u bij Exalto Hoveniers nabij Rhenen aankloppen. Mocht u een tuin willen aanleggen, dan moet u rekening houden met vele aspecten. Hierbij kunt u denken aan het straatwerk en/of het weghalen van beplanting. Daarnaast wordt er gekeken naar uw huidige grondwaarden. Nadat de tuin is aangelegd bespreken wij het beplantingsplan en geeft Exalto u verder advies over het onderhouden van de tuin. 

Het onderhouden van de tuin

Vindt u het onderhouden van de tuin best lastig? Ook hierbij assisteert Exalto Hoveniers u waar nodig. Zo bieden wij onder andere periodieke klussen en geven wij u passend advies over bemesting of verder onderhoud.

Contact opnemen met Exalto Hoveniers Veenendaal nabij Rhenen

Heeft u een brandende vraag of wilt u een afspraak maken? Exalto Hoveniers geeft u deskundig advies en staat u daarnaast graag te woord. Voor informatie kunt u bellen naar 0318 – 76 83 14.