Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

De dozen van de Dozenhal

Als het gaat om dozen kunt u het beste zitten bij de Dozenhal uiteraard, wij hebben simpelweg de grootste voorraad kartonnen dozen in heel Nederland. Hierdoor zijn we in staat om heel snel onze dozen bij u af te leveren, wanneer u vandaag bestelt kunnen de dozen de volgende dag al geleverd worden! Dit komt niet alleen doordat we veel van de formaten die klanten nodig hebben al eigenlijk klaar hebben liggen, maar ook omdat we gebruik maken van eigen transport. Onze eigen chauffeurs zijn verantwoordelijk voor het leveren van onze producten, en dat doen ze dus zo snel en goed mogelijk uiteraard.

Allerlei soorten dozen

Bij de Dozenhal kunt u een heleboel verschillende soorten dozen krijgen. We hebben bijvoorbeeld de nieuwe dozen die op voorraad zitten, maar we produceren ook nieuwe dozen op maat voor onze klanten wanneer de dozen in onze voorraad niet aan de eisen voldoen. Daarnaast hebben we ook gebruikte dozen in onze voorraad, deze hebben al een transport ronde meegemaakt, maar ze zijn nog in prima staat om producten mee te transporteren. Ze zijn verkrijgbaar bij de Dozenhal voor een lagere prijs, goed voor de portemonnee van de klant én voor het milieu uiteraard. Bovendien verkopen we speciale soorten dozen!

Speciale dozen

De Dozenhal heeft een heleboel speciale dozen in het assortiment zitten, neem bijvoorbeeld onze palletdozen, ook wel containerdozen genoemd. Deze dozen zijn handig voor erg grote producten omdat ze ten eerste zelf erg groot zijn, maar ook omdat ze verstevigd zijn. Ook verkopen we tabaksdozen in verschillende formaten. Deze dozen zijn extra stevig gemaakt, en zijn daarom ideaal voor het vervoeren van zwaar materiaal! Tot slot verkoopt de Dozenhal ook bedrukte dozen, u kunt ervoor kiezen om dozen te bestellen met enkel het bedrijfslogo erop. Echter, u kunt ook een fullcolour bedrukking bestellen! U kunt het zo gek niet verzinnen bij de Dozenhal, als het om dozen gaat hebben we het allemaal. Neem vooral een kijkje in onze om te zien of we de dozen hebben die u nodig heeft. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan!