Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Huis beveiligen

In Nederland vinden er dagelijks tientallen inbraken plaats. Dagelijks zijn er z’n 5 inbraken per uur in heel Nederland. Een inbreker in je huis is het laatste wat je wilt en daarom is het belangrijk om inbrekers buiten het huis te houden. Inbrekers besluiten in enkele minuten of jouw huis het waard is om in te breken. Heb je bijvoorbeeld geen camera’s hangen en is het erg donker rondom je huis? Dan is de kans op inbraak nog groter. Schik de inbrekers af met bijvoorbeeld een camerasysteem of en inbraakalarm. Waarom precies gaan we je uitleggen in deze blog.

Met een alarmsysteem en een camera beveiliging  ben je goed bescherm tegen inbraak. Je kunt precies in de gaten houden wat er rondom je huis afspeelt. Ga je bijvoorbeeld een avondje weg en gebeurt er volgens de buren wat verdachts rondom je huis? Dan kun jij via je smartphone de situatie in de gaten houden. Daarnaast schikt een camera ook af. Als de inbreker in een korte tijd moet bepalen of hij bij jou gaat inbreken zal hij in een korte tijd je huis inspecteren. Zodra de inbreker een camera zal zien, wordt jouw huis al veel minder aantrekkelijk. Het laatste wat de inbreker wilt, is met zijn gezicht om de camera beelden verschijnen. Het installeren is van camerasystemen helpt met het creëren van een veilig gevoel.

Een andere oplossing om je te beschermen tegen een inbreker is een inbraakalarm. Het alarm moet ingetoetst worden zodra je het huis binnenkomt. Via sensoren heeft het systeem door of er iemand in het huis gekomen is. Wordt er binnen 30 seconden niet de code ingevoerd? Dan wordt er direct een team naar je huis gestuurd. Naast het team wordt ook de politie ingelicht, zodat de inbreker direct opgepakt kan worden. De inbreker maakt dus geen kans.

https://www.lymphedivas.eu/