Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Boxspring: De topper tutorial

De topper is een tool om jouw slaapervaring in de boxspring op je persoonlijke wensen aan te passen. Dit dunnere matras ligt vaak bovenop het gewone matras. De topper is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en stoffen. Welke past het beste bij jouw slaapstijl zodat de topper jouw ervaring in de boxspring nog beter kan maken?

Waarom een topper

Een topper heeft meer functies dan alleen het gat vullen tussen de twee matrassen op de boxspring. De topper geeft u extra ligcomfort en zorgt er tevens voor dat uw bovenmatras wordt beschermd voor vuil. De topper is makkelijk uit te wassen. De topper voor uw boxspring kunt u krijgen in verschillende stofsoorten met hun eigen kenmerken. We lopen ze even langs.

Traagschuim: Traagschuim zal na verloop van tijd de vorm aannemen van uw lichaam. Dit zal drukverlagend werken op jouw lichaam. Heeft u dus last van pijnklachten? Dan kan de topper gemaakt van traagschuim een aanvulling zijn op uw slaapervaring met de boxspring

Koudschuim: Deze topper is ideaal voor de boxspring gebruiker die op zijn rug slaapt. Het matras voelt wat harder aan en heeft een koelere ondergrond. Dankzij de open celstructuur zal deze topper goed kunnen ventileren en vocht reguleren.

Latex: Dit is de zachtste topper en is daarom perfect voor het liggen op de zij. De Latex topper is uitermate geschikt voor mensen die willen slapen op een zacht matras.

Natuurlijke vezels: deze topper zal jouw ervaring met de boxspring extra milieubewust maken. Deze toppers worden gemaakt van natuurlijk materiaal zoals kokosnootvezels of paardenhaar.

Waar moet je op letten

Naast de persoonlijke slaapstijl is ook kwaliteit belangrijk bij het aankopen van een topper. De kwaliteit van toppers voor de boxspring lopen nogal uiteen. Voor toppers geldt meestal dat hoe zwaarder ze zijn, des te beter de kwaliteit van de topper is. Let ook op de afmetingen van de topper bij het kopen van hoeslakens.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd over de verschillende soorten boxspring toppers. Let dus goed op welke boxspring topper bij jouw slaapstijl past.