Belinda web
Computers / Internet / Searching

Parkeren op of rond Schiphol?

Vroeger was dit een kostbare aangelegenheid. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden waardoor de prijs lager is. Als je gaat vliegen vanaf Schiphol en je wilt graag met je eigen auto komen, dan kun je terecht op de luchthaven zelf of bij dichtbijgelegen parkeergarages of –terreinen vanaf waar je met een shuttlebus tot aan de terminal wordt gebracht. Bij terugkomst word je met de shuttle weer bij je auto afgeleverd. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van valet parking. Hierbij wordt je auto opgehaald bij de terminal en daar ook weer naartoe gebracht als je aankomt na je reis. Heel eenvoudig dus.

Prijzen vergelijken

Het loont de moeite om vooraf even te kijken waar je jouw auto het beste kunt achterlaten.

Hierover is op internet veel informatie te vinden. Je kunt bijvoorbeeld prijzen vergelijken van parkeren op Schiphol via www.goedkoopparkerenschiphol.eu. Je ziet dan in een overzicht de tarieven van de verschillende aanbieders bij elkaar. Voor elke beurs is er een optie en er zijn legio mogelijkheden.

Een keuze maken

Behalve op basis van de kosten kies je wellicht tevens graag aan de hand van de ervaringen van andere parkeerders. Ook deze vind je gemakkelijk online. Daarnaast kunnen reistijd, gemak, parkeerduur of soort parkeergelegenheid bepalend zijn voor jouw beslissing. Zo kun je ervoor kiezen je auto overdekt te stallen of in de open lucht. Dicht bij de terminal of juist wat verder weg. Veelal is het mogelijk om vooraf online of telefonisch te reserveren zodat je verzekerd bent van de parkeerplek van je keuze.

Gerelateerde artikelen

SAM Design uw webdesigner in Amsterdam

Van wijd naar getailleerd

Top Slotenmaker – Slotenmaker Amsterdam