Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Naast trampolines ook zwembaden

Bij trampolines.nl kun je, je raad het al, trampolines kopen. Daarnaast verkopen ze ook mooie zwembaden. Voor het complete aanbod moet je snel verder lezen.

Trampolines

Qua trampolines is er een heel groot aanbod. Hier zijn ze immers in gespecialiseerd. Ze hebben veel formaten zodat er in iedere tuin wel een trampoline past. Je moet een trampoline kiezen die goed in de tuin past dus het is handig om de tuin op te meten. Je hebt ook allerlei vormen. De meest populaire vorm is de ronde vorm. Dit is het fijnste om op te springen. Ook heb je een rechthoekige vorm. Voor veel tuinen is dit een fijne vorm omdat je die makkelijk in een hoek kunt plaatsen. Echter kun je minder makkelijk met twee man springen. Je hebt ook flatground of inground trampolines. Deze kun je in de grond zetten. Dan moet je eerst wel een gat graven voordat dat lukt. Bj een trampoline kun je het beste ook een veiligheidsnet voor trampoline aanschaffen. Dit is voor kinderen een stuk veiliger. De kans dat je er af valt is klein maar het voelt veiliger om alsnog een net te hebben hangen. Bij ingegraven trampolines is dit niet echt nodig.

Zwembaden

Bij trampolines.nl kun je ook een zwembad aanschaffen. Op die manier heb je voor in de zomer een hele gezellig tuin met een zwembad en trampoline. Ze verkopen zwembaden van het merk Intex. Dit zit opblaasbare zwembaden en zwembaden waar een soort zeil omheen zit.

Accessoires

Verder bieden ze ook accessoires aan voor de trampolines. Denk aan afdekhoezen voor in de winter als je hem niet gebruikt. Voor kleinere kinderen kun je ook een trapje neerzetten. Wat ook handig is, is het nemen van een verankeringsset. Door een trampoline te verankeren kan hij niet zo snel wegwaaien of heen en weer gaan. In een weiland is dit bijvoorbeeld erg handig om te nemen.

https://www.trampolines.nl/