Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Oldtimer verkopen voor de beste prijs

Wil je een oldtimer verkopen? Ga dan naar Gratis Mijn Auto Verkopen toe. Waarom? Je krijgt namelijk de beste prijs voor je wagen terug, kunt hem in 1 dag verkopen en maakt geen kosten!

 

Verkopen niet altijd even makkelijk

Een oldtimer verkopen gaat niet iedereen even makkelijk af. Vaak gaat men zich richten op de particulieren en dat kan de nodige rompslomp met zich mee brengen. Particulieren zijn vaak erg kritisch en kraken de auto af. Daarnaast willen ze altijd in onderhandeling gaan en de auto bemachtigen tegen de laagste prijs. Verkopen aan een autobedrijf daarentegen gaat een heel stuk gemakkelijker. Bovendien koopt de particulier graag de auto van een autobedrijf. Dit geeft hen namelijk meer vertrouwen omdat autobedrijven de auto’s nakijken, garantie kunnen verlenen en hun ook kunnen helpen met een financiering of met het inruilen van een andere auto. Deze voordelen kun je als particulier niet bieden. Een goede reden dus om een oldtimer aan een autobedrijf te verkopen.

Binnen 1 dag het hoogste bod

Meld je oldtimer gratis en vrijblijvend aan bij de autoveiling. Meer dan 5000 autobedrijven gaan vervolgens een bod uitbrengen. Het hoogste bod wordt gestuurd zodra de veiling sluit, en dat is na 24 uur. Het bod kost niets en is geheel vrijblijvend. Daarmee kun je dus doen wat je wilt. Echter moet je wel een keuze maken binnen 3 dagen anders gaat de aanbieding aan je neus voorbij. Het autobedrijf dat je namelijk het bod heeft gedaan wacht niet eindeloos. Reageer je niet binnen de 72 uur dan vervalt het bod. Reageer je wel positief binnen deze tijd, dan heb je gegarandeerd de oldtimer verkocht tegen het genoemde bod.

Staat niet belangrijk

Een oldtimer hoeft niet in perfecte staat te zijn. Is er schade aanwezig, of een technisch mankement? Voor de autoveiling is dat geen enkel probleem. De veiling telt namelijk een zeer groot aantal deelnemers die ervaring heeft met schade auto’s en auto’s met defecten. Het maakt dus niet uit of de oldtimer een deuk heeft of een kapot motorblok. Bovendien loop je geen enkel risico bij het aanmelden omdat de gehele veiling gratis en vrijblijvend is, dus ook het bod!