Belinda web
Computers / Internet / Searching

KERAMISCHE TERRASTEGELS

Sierbestrating is bijzonder geschikt om uw tuin aan te passen aan uw persoonlijke wensen en smaak. Keramische terrastegels zijn daarbij sterk in opmars. Ze zijn beschikbaar in verschillende prints en afmetingen en combineren goed met andere bestratingsmaterialen. Wilt u echt iets bijzonders, kies dan voor een combinatie met siergrind en/of gebakken klinkers. Bricks and Stones adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden.

 

Formaten, prints en fabrikaten keramische tegels

Keramische tegels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en prints. Wij leveren keramische buitentegels van de volgende fabrikanten en importeurs: Duracer en Ceramaxx van Michel Oprey & Beisterveld Kera Twice van Excluton GeoCeramica van MBI Ceradal

 

Afmetingen

Keramiektegels zijn er in heel veel verschillende maten. De maten die wij voeren lopen van 30×60 tot en met het grootformaat 100×100. Deze zijn daarnaast nog eens in verschillende diktes leverbaar.

 

Uitstraling

Of u nu een moderne of een klassieke tuin wilt, bij Bricks and Stones vindt u wat u zoekt. Wij hebben keramische tegels met een klassieke uitstraling, warme mediterrane kleuren, moderne betonlook, vintage uitstraling of houtprints.

Voordelen

Keramische tegels voor het terras hebben nogal wat voordelen ten opzichte van betontegels en veel soorten natuursteentegels. Ze zijn maatvast, kleurvast, vorstvast, krasbestendig, makkelijk schoon te maken en worden niet glad bij nat weer.

Verwerking

De verwerking van keramische tegels is afhankelijk van de dikte van de tegel. Een 18 of 20 mm tegel wordt in een gestabiliseerde waterdoorlatende toplaag gelegd. Volkeramische tegels van 3 cm dik en 1 cm dikke keramische tegels met een onderlaag van 3 cm dikte kunnen net als betontegels rechtstreeks in het zandbed worden gelegd. Een verwerkingsvideo voor het leggen en voegen van 3 en 4 cm dikke tegels vindt u op onze website. Voor het snijden gebruikt u een haakse slijper of een (water)tafelzaagmachine met diamantschijf.

 

Reiniging

Voor het reinigen is water en een zachte bezem vaak voldoende. Maak het terras even nat om in te weken. Wacht tien minuten en schrob de tegels daarna schoon.

Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Komt een bezoek aan onze showroom niet uit, maar wilt u wel graag een tegel zien? Maak dan gebruik van onze proefmonster-service: wij sturen u een aantal monsters van keramische terrastegels van uw keuze op, zodat u ze thuis uitgebreid kunt vergelijken.

https://www.bricksandstones.nl

Gerelateerde artikelen

Uitkijken naar het loon

Online Specialist Rotterdam

HTML is niet zo moeilijk als het lijkt