Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Genieten van het verre noorden in de achtertuin

Genieten van het verre noorden in de achtertuinweden: bij dit land denken we aan gele en blauwe kleuren, grote meren met enorme bossen en de typisch houten huisjes. Misschien denk je ook wel aan de Zweedse balletjes bij de Ikea en liedjes van ABBA, denkend aan het verre noorden. Het noorderlicht is ook onmisbaar en uiteraard de lage temperaturen en grappige accenten doen je denken aan het koude Zweden. Ondanks de lage temperaturen halen we maar al te graag een stukje van deze cultuur mee naar huis. Achtertuinen worden omgetoverd tot Zweedse landschappen met houten blokhutten en hapjes krijgen een Zweedse draai. Op die manier kunnen we toch even wegdromen in de achtertuin.

Ben jij ook groot fan van het Zweedse landschap? Aarzel dan niet langer en verf jouw tuinhuisje met de Zweedse pastelkeuren verf. Hiervoor ben je bij Moose Färg helemaal aan het juiste adres, want wij hebben ons uitgebreid verdiept in het recept voor de houtverf van de Zweden. Deze is gebaseerd op natuurlijke oliën, waardoor een hoge vochtregulatie kan ontstaan. De kans dat de verf binnen de kortste keren afbladdert, wordt op deze manier aanzienlijk verminderd. Temperatuurwisselingen hebben dus weinig tot geen effect op de korte termijn op jouw verfwerk, mits je de verf op de juiste manier aanbrengt. De experts van Moose Färg leggen je graag uit hoe je te werk moet gaan, wat je allemaal terug kan vinden op de website van Moose Färg. Laat je verrassen door de handige tips en tricks en sta versteld van het ruime assortiment aan houtverven.

Begin jij binnenkort aan een grote buitenverfklus, maar ben je bang voor afbladderende verf op de korte termijn? Kies dan voor Moose Färgs verf voor hout naar het Zweedse recept en geniet van een langdurig resultaat. Voor vragen of meer informatie over de werkwijze kun je de website van Moose Färg raadplegen!

https://www.moosefarg.nl/