Belinda web
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze makelaar helpt u bij het kopen van een woning in Dordrecht

Als u een woning wilt kopen, dan heeft u ongetwijfeld een beeld van uw toekomstige woning, nietwaar? Gaat u voor een appartement in het mooie centrum van Dordrecht? Kiest u voor een kleine stadswoning aan de rand van het centrum? Of heeft u een bedrijfspand op het oog, omdat uw huidige kantoor te klein is? In alle gevallen is het verstandig om een makelaar uit Dordrecht in de arm te nemen. Bij Waltmann Makelaars staan uw belangen voorop als u een woning of bedrijfspand wilt kopen en wordt u volledig ontzorgd. Zo helpen zij u bij het vinden van uw droomwoning, kiezen zij de beste onderhandelingspositie, schatten zij bouwkundige en juridische zaken in en worden de overeengekomen afspraken gecontroleerd.

Sluit de juiste hypotheek af dankzij professioneel advies

Bij het kopen van een woning, heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig. Hier wilt u natuurlijk een juiste keuze in maken. Ook daarvoor kunt u rekenen op deze makelaar in Dordrecht. Zij hebben een hypotheekshop waar al uw vragen worden beantwoord. Het advies is onafhankelijk van bepaalde banken of financiële instellingen. Dit resulteert in de hypotheek die écht past bij uw situatie.  

Ook voor de verkoop van uw woning

Naast dat u een makelaar van Waltmann Makelaars uit Dordrecht inschakelt voor het kopen van een woning of bedrijfspand, schakelt u deze makelaardij ook in voor de verkoop. Hierbij hanteren zij een werkwijze, die bestaat uit meerdere stappen. De eerste stap is het vaststellen van de vraagprijs en het samenstellen van een publiciteitsplan. Daarna wordt uw woning verkoopklaar gemaakt. Hierbij kunt u denken aan styling, professionele foto’s, 3D plattegronden en een virtual reality tour. Is dit achter de rug? Dan plant de makelaar bezichtigingen in. Als een potentiële koper een bod uitbrengt en u akkoord bent, dan stelt de makelaar ene koopovereenkomst op. Het laatste papierwerk vindt plaats bij de notaris, waarna uw woning is verkocht.