Belinda web
Image default
Particuliere dienstverlening

Effectieve relatietherapie in Breda

Bij Psychologie Praktijk Floor kunt u zich aanmelden voor relatietherapie in Breda en omgeving. Merkt u dat u en uw partner veel ruzie hebben, elkaar niet meer begrijpen of misschien wel helemaal niet meer communiceren? In al deze situaties kunnen u en uw partner gebaat zijn bij relatietherapie, om zo te werken aan een gezondere relatie.

Hoe werkt relatietherapie?

Via relatietherapie wordt er gekeken naar de onderliggende oorzaken van de problemen die u binnen uw relatie ervaart, en op basis daarvan wordt er gewerkt aan oplossingen. Als u kiest voor relatietherapie in Breda bij Psychologie Praktijk Floor zult u geholpen worden door ervaren psycholoog Floor van den Eijnden. Gedurende de intake zal zij u beiden dezelfde vragen stellen, omdat er soms door beide partners verschillend tegen de problematiek aangekeken wordt. Vervolgens zal deze psycholoog een behandelplan opmaken afgestemd op de problemen die u en uw partner benoemen. Afhankelijk hiervan kan bijvoorbeeld gewerkt worden aan het inzicht krijgen in de gedragspatronen die ontstaan zijn. Of wellicht zult u gebaat zijn bij een ruziestop. Ook is het mogelijk dat er problemen zijn met intimiteit of vertrouwen. Het behandelplan is op uw specifieke relatieproblematiek afgestemd, zodat er effectief gewerkt kan worden aan oplossingen.

Hoe meldt u zich aan?

Wanneer u kiest voor relatietherapie in Breda via Psychologie Praktijk Floor zal uw traject bestaan uit drie stappen. Dit zijn de aanmelding, de intake en de behandeling. De aanmelding kunt u telefonisch doen, maar ook online via de website van deze praktijk middels het invullen van een vragenlijst. U wordt daarop zo snel mogelijk gebeld voor het inplannen van een intakegesprek. Doordat er geen wachtlijsten zijn zult u in alle gevallen vlot geholpen kunnen worden. Op basis van het intakegesprek zal de psycholoog een behandelplan opstellen en met u doornemen. Dit behandelplan is nooit statisch, maar als vuistregel gaat deze praktijk voor zo weinig behandelingen mogelijk, maar zoveel behandelingen als er nodig zijn.

https://www.psychologiepraktijkfloor.nl