Belinda web
Image default
Particuliere dienstverlening

Een cementdekvloer is de ideale basis voor uw vloer

Als u een nieuwe vloer wilt plaatsen of laten plaatsen dan begint u met de basis: een cementdekvloer. Hierdoor wordt de vloer geëgaliseerd. Dit is vaak nodig voor het plaatsen van vloeren, omdat ze op die manier strak gelegd kunnen worden. Toen in de vorige eeuw veel mensen nog tapijt als vloerbedekking hadden, was dit niet zo belangrijk. Tapijt vangt de oneffenheden namelijk op. Maar met harde vloeren is het verstandig om een smeervloer te leggen zodat u geen problemen krijgt met tegels of platen die ongelijk liggen. Veel fabrikanten raden dit aan of geven zelfs geen garantie als de ondervloer niet goed is afgewerkt.

Geniet langer van uw vloer

Door te kiezen voor een cementdekvloer kunt u langer genieten van uw vloer. Een stabiele ondergrond zorgt ervoor dat de vloer in goede staat blijft, ook als deze wordt belast met meubilair en doordat er op de vloer wordt gelopen. U kunt een hierin gespecialiseerd bedrijf een smeervloer laten leggen. Deze kan op de oorspronkelijke vloer worden aangebracht om ervoor te zorgen dat een nieuwe vloer zonder problemen kan worden gelegd. Het aanleggen van een dekvloer is een secure klus. Als dit verkeerd gaat, heeft dat gevolgen voor uw vloer. Doe het dus niet zelf als u hier onvoldoende ervaring mee heeft.

Laat uw vloer aanleggen door de vakman

Wilt u een cementdekvloer laten plaatsen of een smeervloer laten leggen? Neem dan contact op met Multi Vloeren Brabant. Zij hebben hier tientallen jaren ervaring mee. Of het nu gaat om een woonkamer of een winkelpand: de vloer wordt piekfijn voor u in orde gemaakt. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen waarna in veel gevallen eerst een deskundige van het bedrijf langskomt om de situatie ter plaatse te bekijken. Zo kan worden bepaald welk materiaal het beste kan worden gebruikt om de vloer te bewerken.