Belinda web
Image default
Particuliere dienstverlening

Een makelaar uit Hilversum voor het vinden van uw koopwoning

Als uw makelaar Hilversum u goed kent, is dat een voordeel met uw huizenzoektocht. Bovendien is er bij zo’n grote beslissing de hulp van een ervaringsdeskundige van harte welkom. Een makelaar weet wat de gemiddelde huizenprijs is, hoe groot het aanbod is en hoe de huizenmarkt zich op dit moment ontwikkeld. Zowel voor ervaren huizenkopers als onervaren huizenkopers, is het altijd verstandig een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Met een objectieve blik bekijken zij de woningen en kunnen ze u attenderen op iets waar u niet aan had gedacht.

Goede begeleiding bij de aankoop van uw huis

De aankoopmakelaar in Hilversum waarbij u verzekerd bent van een uitstekende service, is Dorenbosch|Rasch Makelaars. Ruim 10 jaar geleden begonnen twee ervaren makelaars deze makelaardij en inmiddels hebben zij een gevestigde positie in de Gooische makelaardij. Zo weten zij wat er speelt op de Gooische huizenmarkt en kunnen ze u daardoor goed helpen bij uw keuze. Hun werkgebied beslaat voornamelijk Hilversum en Bussum, maar ook voor een woning in de omliggende plaatsen zoals Naarden, Huizen, Blaricum, Laren, Kortenhoef et cetera kunt u bij hen terecht. Door dit ruime werkterrein is er zeker een woning te vinden die volledig bij uw wensen aansluit.

Dorenbosch|Rasch Makelaars is er voor verhuur, taxaties en meer

Bent u op zoek naar een andere dienst dan de aankoop van een woning? Ook hiermee helpt deze makelaardij u graag. Naast de ruime ervaring in het begeleiden van het aankoopproces, kunt u hier ook terecht voor diensten als taxaties, het toetsen van een WOZ beschikking, het vinden van een huurwoning en expat relocation service. Natuurlijk helpt Dorenbosch|Rasch Makelaars u ook graag met de verkoop van uw huis. Op de website vindt u een totaaloverzicht van alle diensten van deze deskundige makelaar uit Hilversum.