Belinda web
Image default
Particuliere dienstverlening

Een groene muur binnen brengt je vele voordelen

Wanneer je een groene muur binnen laat plaatsen, profiteer je direct van vele voordelen. Ten eerste ziet je muur er natuurlijk een stuk fleuriger uit en breng je hiermee de ruimte tot leven. Je hebt als het ware een tuin met jouw favoriete planten en bloemen, maar dan verticaal. Bovendien isoleert een groene wand geluid en zuivert het de lucht, wat een positief effect heeft op je gezondheid.

Een groene wand op de werkvloer

Voor kantoorpanden is een groene muur vaak een goede oplossing om een grote open werkvloer binnen te voorzien van meer zuurstof. Hiermee creëer je als werkgever een uitstekende werkomgeving voor je medewerkers. Minder ziekteverzuim is bijvoorbeeld een direct gevolg van een groene wand. Jouw kantoorpand krijgt een beter binnenklimaat, wat ook stress verlagend werkt op jouw werknemers.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Je kunt niet alleen een saai kantoorpand opfleuren met een groene wand; een groene gevel is ook geschikt voor bijvoorbeeld de lobby van een hotel. Of wat dacht je van creatieve structuren op festivals en events? Daarnaast kun je ook groen laten verwerken in reclamebanners om je merk beter zichtbaar te maken. De mogelijkheden die je met groene gevels hebt, zijn eindeloos. Laat je creativiteit dus gerust hierop los.

Laat het plaatsen van een groene muur binnen aan een professional over

Als je hebt besloten om een groene muur binnen te laten plaatsen, wil je natuurlijk wel dat dit er mooi uit komt te zien. Laat deze klus daarom aan een professional over. Ecoworks is een bedrijf dat je hiervoor uitstekend kunt benaderen. Zij helpen jou van ontwerp en aanleg tot aan het onderhoud van de groene wand. Hierdoor zijn de mogelijkheden zeer gevarieerd en wordt de wand desgewenst op maat gemaakt. Ze houden dan bijvoorbeeld rekening met jouw favoriete bloemen en planten. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden!