Belinda web
Image default
Vakantie

Uw vermogen in vastgoed investeren is een slimme keus

In vastgoed investeren is een besluit wat in het verleden ongunstig heeft uitgepakt voor sommige mensen. Met het instorten van de huizenmarkt hebben sommige beleggers behoorlijke verliezen geleden. Daarom kan u twijfelen aan uw beslissing om weer in vastgoed te investeren. Maar er zijn ook veiligere vormen van particulier beleggen in vastgoed, waarbij u zelfs de keuze heeft voor een gegarandeerd huurrendement. Deze vorm van beleggen vindt u bij Center Parcs Vastgoed, waar u uw vermogen kunt beleggen in een recreatiewoning. Na aankoop van de woning gaat u vervolgens een huurovereenkomst aan, waarmee u zelf geen omkijken heeft naar het verhuren van de woning.

In vastgoed investeren op een betrouwbare manier

Ongeacht de bezettingsgraad van de woning, krijgt u elk kwartaal een desgewenst vaste huuropbrengst uitgekeerd. Zo weet u vooraf precies wat uw investering u gaat opleveren. Er zijn twee verschillende mogelijkheden met deze overeenkomst. U kunt kiezen voor een vaste huuropbrengst van 5% per jaar, welke gegarandeerd wordt uitgekeerd. De andere mogelijkheid is een variabele rente van minimaal 3% met daarnaast een percentage van de totale huuromzet. Hierbij heeft u dus meer risico, maar ook kans op een hogere omzet. Zo beslist u zelf hoeveel risico u wilt lopen met uw investering.

Vertrouwen op 50 jaar ervaring

Als u in vastgoed investeert via Center Parcs Vastgoed kunt u vertrouwen op de expertise van een bedrijf wat al ruim 50 jaar duurzame en toeristische vakantieparken bouwt. Als particulier beleggen in vastgoed wordt op deze manier een zorgeloze onderneming. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verhuren van de woning, noch over het onderhoud of de kosten van de woning. Door de langlopende huurovereenkomsten bent u voor lange tijd verzekerd van een mooi rendement van uw investering. Zo laat u via particulier beleggen in vastgoed uw vermogen voor u werken zonder dat u er omkijken naar heeft.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl