In vastgoed investeren is een besluit wat in het verleden ongunstig heeft uitgepakt voor sommige mensen. Met het instorten van de huizenmarkt hebben sommige beleggers behoorlijke verliezen geleden. Daarom kan u twijfelen aan uw beslissing om weer in vastgoed te investeren. Maar er zijn ook veiligere vormen van particulier beleggen in vastgoed, waarbij u zelfs de keuze heeft voor een gegarandeerd huurrendement. Deze vorm van beleggen vindt u bij Center Parcs Vastgoed, waar u uw vermogen kunt beleggen in een recreatiewoning. Na aankoop van de woning gaat u vervolgens een huurovereenkomst aan, waarmee u zelf geen omkijken heeft naar het verhuren van de woning.

In vastgoed investeren op een betrouwbare manier

Ongeacht de bezettingsgraad van de woning, krijgt u elk kwartaal een desgewenst vaste huuropbrengst uitgekeerd. Zo weet u vooraf precies wat uw investering u gaat opleveren. Er zijn twee verschillende mogelijkheden met deze overeenkomst. U kunt kiezen voor een vaste huuropbrengst van 5% per jaar, welke gegarandeerd wordt uitgekeerd. De andere mogelijkheid is een variabele rente van minimaal 3% met daarnaast een percentage van de totale huuromzet. Hierbij heeft u dus meer risico, maar ook kans op een hogere omzet. Zo beslist u zelf hoeveel risico u wilt lopen met uw investering.

Vertrouwen op 50 jaar ervaring

Als u in vastgoed investeert via Center Parcs Vastgoed kunt u vertrouwen op de expertise van een bedrijf wat al ruim 50 jaar duurzame en toeristische vakantieparken bouwt. Als particulier beleggen in vastgoed wordt op deze manier een zorgeloze onderneming. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verhuren van de woning, noch over het onderhoud of de kosten van de woning. Door de langlopende huurovereenkomsten bent u voor lange tijd verzekerd van een mooi rendement van uw investering. Zo laat u via particulier beleggen in vastgoed uw vermogen voor u werken zonder dat u er omkijken naar heeft.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl