Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

SAM Wegdesign – Webdesign in Rotterdam

Webdesign in Rotterdam

Door veel ondernemers wordt het belang van een goed webdesign nog steeds onderschat. Een goed functionerende webpagina met het juiste design kan meer leads genereren. De online aanwezigheid van een grote hoeveelheid potentiele klanten maakt het voor ondernemers een interessante markt om op te opereren. Om te opereren op de online markt is het belangrijk dat uw website zoekmachine vriendelijk is. Dit noemt men SEO – Search engine optimization. Hier zijn online marketing bureaus de specialisten in. Met SEO zorgt het online marketing bureau voor dat uw website op bepaalde zoekresultaten hoog scoort in Google. Een belangrijk onderdeel hiervan is het webdesign van uw webpagina. Wanneer u gaat samenwerken met SAM Online marketing en webdesign betekent dat u een conversiegericht webdesign krijgt. Een conversiegericht webdesign levert namelijk meer aanvragen, klanten, aankopen en bestellingen op. En dat is natuurlijk waar het allemaal om draait.

SAM online marketing en webdesign

Wanneer u met SAM webdesign in zee gaat, werken zij samen met u aan de vooraf bepaalde doelen. Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent. U krijgt daarna drie concepten: een homepagina, subpagina en contactpagina. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Contentmanagementsysteem

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd i n WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kunt met het zelf beheren van uw website.

Voor webdesign in Rotterdam bent u bij SAM webdesign aan het juiste adres. Zij maken uw website online vindbaar wat de conversie vergroot.