Belinda web
Image default
Groothandel

Fotobehang van een stenen muur: ideaal voor het moderne interieur

Fotobehang als een stenen muur geeft je woning een stoere en moderne uitstraling. Het is een authentieke look die je op natuurlijke wijze vooral nog ziet bij jaren ’30 woningen, maar in de trendy huishoudens komt het steeds vaker terug. De kleur van de stenen verzorgen niet alleen van de buitenzijde van een woning de sfeer, maar ook aan de binnenzijde. Kies je voor fotobehang van een stenen muur, dan is het type stenen ook belangrijk. Ga je voor witte stenen, de authentieke baksteen of juist een combinatie van stenen en metselwerk? Geef een willekeurige ruimte in je woning deze authentieke stijl en je zult zien dat de hele sfeer in één keer anders is.

De alternatieve route: muurstickers in de woonkamer

Een optie die iets minder ingrijpend is, is die van muurstickers in de woonkamer. Hierbij behoudt je over het algemeen de dienende kleur van de muur, maar voegt hier middels een stickerelement iets extra’s aan toe. Dat kan zijn een tekst in de hoek van de kamer, waarbij je altijd speciale gedachten hebt. Maar bij muurstickers in de woonkamer mag je ook steeds vaker denken aan alternatieve elementen. Een busje van VW, een groene struik of een toeristische attractie. Muurstickers in de woonkamer zorgen voor een natuurlijke look. Fotobehang van een stenen muur en meer opties Fotobehang is iets anders dan je bent gewend. Het is niet meer het strakke, witte behang dat bij veel woningen de boventoon voert, maar uniek behang met een verhaal. De stenen geven een natuurlijke look, hoewel je misschien wel in een hypermoderne woning met gestuukte muren woont. Daarbij is een trendy invulling van het interieur ook industrieel; iets dat bij stenen al snel naar voren komt. Ben je dus goed op de hoogte van de laatste trends en wil je dit ook bij jou thuis doorvoeren? Kies dan voor een hele eigentijdse invulling door fotobehang van een stenen muur. Strak, maar toch met een authentieke sfeer die je in huis verlangt. Inspiratie voor fotobehangFotobehang van een stenen muur is zeer divers. Eigen kleurtinten, variatie in de beeltenis en meerdere invalshoeken zorgen ervoor dat je genoeg keuze hebt. Natuurlijk is het belangrijk om vooraf te bepalen welke ruimte in huis je wilt bekleden met deze authentieke wandbekleding, want die betreffende ruimte zal een metamorfose ondergaan en de sfeer bepalen. Kies je voor de woonkamer of juist voor de gang naar de voordeur? Jij bent degene die gaat bepalen hoe de binnenzijde van de woning er op authentieke en stoere wijze uit komt te zien. Voor meer informatie kun je het best kijken op de website van De Fabriek Muurstickers.

Fotobehang van een stenen muur en meer opties

Fotobehang is iets anders dan je bent gewend. Het is niet meer het strakke, witte behang dat bij veel woningen de boventoon voert, maar uniek behang met een verhaal. De stenen geven een natuurlijke look, hoewel je misschien wel in een hypermoderne woning met gestuukte muren woont. Daarbij is een trendy invulling van het interieur ook industrieel; iets dat bij stenen al snel naar voren komt. Ben je dus goed op de hoogte van de laatste trends en wil je dit ook bij jou thuis doorvoeren? Kies dan voor een hele eigentijdse invulling door fotobehang van een stenen muur. Strak, maar toch met een authentieke sfeer die je in huis verlangt.

Inspiratie voor fotobehang

Fotobehang van een stenen muur is zeer divers. Eigen kleurtinten, variatie in de beeltenis en meerdere invalshoeken zorgen ervoor dat je genoeg keuze hebt. Natuurlijk is het belangrijk om vooraf te bepalen welke ruimte in huis je wilt bekleden met deze authentieke wandbekleding, want die betreffende ruimte zal een metamorfose ondergaan en de sfeer bepalen. Kies je voor de woonkamer of juist voor de gang naar de voordeur? Jij bent degene die gaat bepalen hoe de binnenzijde van de woning er op authentieke en stoere wijze uit komt te zien. Voor meer informatie kun je het best kijken op de website van De Fabriek Muurstickers.