Belinda web
Image default
Groothandel

3 lampen die perfect zijn voor in het kantoor!

Of het nou gaat om een thuiskantoor, een kantoorruimte voor je werknemers of een privé kantoor op de werkplek; De inrichting en sfeer van het kantoor is super belangrijk. Je wilt een kantoor zo fijn mogelijk maken zodat je actief kunt werken. En wat voor verlichting je hebt in je kantoor heeft hier veel invloed op. Daarom is het uitkiezen van de geschikte lamp niet altijd even makkelijk. Gelukkig zijn er een paar lampen die perfect zijn voor in een kantoor. Lees er hier meer over!

LED panelen: 

Om te beginnen heb je het LED paneel. LED panelen zie je wel vaker in kantoren, maar ook in andere ruimtes zoals bijvoorbeeld wachtkamers of bij de tandarts. Het geeft veel licht en is ook nog eens makkelijk te monteren. Bestel LED panelen bijvoorbeeld bij Ledpaneelgroothandel.nl en hang deze dezelfde dag dat ze binnenkomen nog op! Het monteren van LED panelen kan op verschillende manieren waardoor het bijna altijd wel in een ruimte past. Je kunt ze in het plafond zetten, je kunt ze aan het plafond hangen en ook ophangen aan de muur. LED panelen geven veel licht en verlichten zo gemakkelijk je kantoorruimte. 

Railverlichting: 

Een ander soort verlichting die je tegenwoordig vaker ziet is de railverlichting. Door de moderne en industriële uitstraling past het perfect in een kantoor met een vergelijkbare stijl inrichting. Railverlichting wordt op het plafond gemonteerd. Als de rails hangen kan er gekozen worden waar de lampen gaan hangen, waardoor het geheel aan de indeling van het kantoor kan worden aangepast. Railverlichting zal ervoor zorgen dat de ruimte goed verlicht is. Ook kan de lamp zelf gedraaid en heb je dus invloed op waar het licht van de lamp terecht komt. 

Lichtlijnen

De laatste soort lamp lijkt een klein beetje op de railverlichting. Lichtlijnen zijn langwerpige lampen die door middel van draden aan het plafond hangen. Ze hebben een strakke en moderne uitstraling.  Het zijn individuele lampen waardoor je dus zelf kunt kiezen hoeveel lichtlijnen je achter elkaar plaatst en hoe je ze ophangt. Vaak wordt ervoor gekozen om ze direct boven de bureaus te hangen wanneer deze ook op een rij staan. Maar je kunt er ook voor kiezen om ze diagonaal op te hangen en er een echte eyecatcher van te maken.  De lichtlijnen geven net zoals de andere lampsoorten veel licht, maar de kant waar het licht op schijnt kun je bijna tot niet manipuleren. Welke lampen kies jij?