Belinda web
Image default
Groothandel

Uw slagerij inrichting voorzien van de juiste koeltechniek benodigdheden

Bezit u een slagerij en bent u op zoek naar verschillende koelmeubels? Koeltechnisch Buro Midden Nederland kan u uitstekend helpen met de inrichting van uw slagerij. Voor ieder budget bieden zij een passend product. Met ruim 40 jaar ervaring in het vakgebied zijn zij in staat om u te voorzien van passend en professioneel advies. Laat u vakkundig adviseren zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken wat betreft een goede koeling van uw producten. Bekijk het aanbod online voor een volledige slagerij inrichting van kwaliteit!

Verschillende, betaalbare koelmeubels

Of u nu een koeltoonbank met plaatkoeling wilt kopen of een standaard koel- en vrieskast: u kunt bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland terecht. Sinds 2013 beschikt Koeltechnisch Buro Midden Nederland namelijk ook over een eigen productlijn. Dankzij deze productlijn, genaamd ‘Koops Meubels’, is het voor hen mogelijk om u betaalbare kwaliteit koelmeubels te bieden. Ontdek bijvoorbeeld de Dry-age kasten. Deze zorgen voor een grote verdamping van het vocht in het vlees gedurende het rijpen. Plaats de Dry-age kasten in uw winkel en laat uw klanten zien dat u kwaliteit vlees levert. Stel uw vlees tentoon door een koeltoonbank te kopen. Met behulp van de ingebouwde plaatkoeling wordt ervoor gezorgd dat de luchtcirculatie minimaal blijft. Uw vleeswaren zullen hierdoor niet uitdrogen. Kortom: voor al uw gebak, vlees, salades en ijs hebben zij een passend koelmeubel. Als u besloten heeft wat voor u het juiste koelmeubel is, komen zij deze ook graag plaatsen in uw pand. Deskundig en snel. Ook onderhoudsbeurten en reparaties nemen zij graag op zich. Door dit bedrijf wordt u dus van alle diensten voorzien wat betreft uw slagerij inrichting.

Bezoek de showroom en bekijk hoe u de slagerij wilt inrichten

Voordat u een nieuwe koeltoonbank, koelinstallatie of vriezer gaat kopen, bent u van harte welkom om in hun showroom lang te komen in Ingen. Samen met hun medewerkers wordt er gezocht naar de juiste oplossing voor uw wensen. Zo richt u helemaal naar volle tevredenheid uw pand in.

https://middennederland.nl/